• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retro kinderwagen combi Classic

Retro kinderwagen Classic. Deze alles in 1 kinderwagen is mooi vorm gegeven en het klassieke onderstel en kenmerkende spaakvelg wielen maken deze wagen een echte blikvanger!

Retro kinderwagen combi Classic

Retro kinderwagen 3 in 1 Classic

3 In 1 retro kinderwagen Classic is een prachtige, degelijke kinderwagen die je echt dat retro gevoel geeft. Met zijn klassieke onderstel en karakteristieke spaakvelg wielen springt deze combiwagen op een positieve manier echt in het oog. Niet alleen mooi maar zeker ook comfortabel. Je baby krijgt een heerlijk zacht nestje en zal niks tekort komen. Doordat retro kinderwagen Classic wordt aangeboden als 3 in 1 kinderwagen ben je in één keer klaar voor de aankomende 3 a 4 jaar. Veiligheid wordt zeker niet over het hoofd gezien. Retro kinderwagen Classic is getest en goedgekeurd volgens de hoge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Jij en je kindje kunnen met deze 3 in 1 retro kinderwagen genieten van elk uitstapje.

 

Alles in 1 kinderwagen

Alles in 1 is echt een uitkomst. Zo heb je alles bij de hand voor de eerste paar jaar van je baby. Je weet dat de retro kinderwagen met je kindje mee groeit, de kwaliteit hetzelfde is, dat alles past en alles in dezelfde stijl is. Wanneer je baby geboren wordt begin je natuurlijk met het baby autostoeltje (ook wel Maxi Cosi genoemd). Dat is het eerste waarmee je je kindje uit het ziekenhuis mee naar huis neemt.

 

Accessoires zijn zeker niet onbelangrijk en onmisbaar in het dagelijks gebruik. Inbegrepen zijn een handige en goed passende regenhoes, insektennetje en niet te vergeten een mooie, bijpassende luiertas! Met retro kinderwagen Classic ben je klaar voor de eerste 3 a 4 jaar!