• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete 3in1 Retro kinderwagen Classic ML

Complete 3in1 Retro kinderwagen Classic ML. Deze mooie kinderwagen met het klassieke onderstel en kenmerkende spaakvelg wielen maken deze wagen een echte blikvanger!

Complete 3in1 Retro kinderwagen Classic ML

Retro kinderwagen 3 in 1 Classic ML

3 In 1 retro kinderwagen combi is een prachtige, degelijke wagen die je echt dat retro gevoel geeft. Met zijn klassieke onderstel en karakteristieke spaakvelg wielen springt deze combiwagen op een positieve manier echt in het oog. Niet alleen mooi maar zeker ook comfortabel. Je baby krijgt een heerlijk zacht nestje en zal niks tekort komen. Doordat retro kinderwagen Classic ML wordt aangeboden als 3 in 1 kinderwagen ben je in één keer klaar voor de aankomende 3 a 4 jaar. Veiligheid wordt zeker niet over het hoofd gezien. Classic ML is getest en goedgekeurd volgens de hoge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Jij en je kindje kunnen met deze 3 in 1 retro kinderwagen genieten van elk uitstapje.

 

Alles in 1 kinderwagen

Alles in 1 is echt een uitkomst. Zo heb je alles bij de hand voor de eerste paar jaar van je baby. Je weet dat de retro kinderwagen met je kindje mee groeid, de kwaliteit hetzelfde is, dat alles past en alles in dezelfde stijl is. Wanneer je baby geboren wordt begin je natuurlijk met het baby autostoeltje (ook wel Maxi Cosi genoemd). Dat is het eerste waarmee je je kindje uit het ziekenhuis mee naar huis neemt.