• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brano 3in1

Kinderwagen 3 in 1 Brano, een super mooie combi kinderwagen. Perfect voor jouw baby. Praktisch, handig, comfortabel en alleen bij ons te koop. Bestel hem nu!

Brano 3in1

Combi kinderwagen 3 in 1 Brano

Als er een kinderwagen 3 in 1 is die het geluk en vreugde van de geboorte van een baby laat zien, dan is het combi kinderwagen Brano wel. Deze kinderwagen is een plaatje, vind je niet? Wij zijn dan ook erg trots op, dat Brano bij ons, als eerste en enige te koop is in Nederland.
 
Deze betaalbare moderne combi kinderwagen 3 in 1 is, zoals de naam al doet vermoeden, een compleet pakket en voorbereid op alle fases van de aankomende 3 a 4 jaar. Brano is een kinderwagen met reiswieg, een wandelwagen met wandelwagenstoel, en niet te vergeten een baby autostoel, die ook op het onderstel gebruikt kan worden. Natuurlijk is dit niet alles en is kinderwagen 3 in 1 Brano uitgerust met de nodige accessoires: luiertas, regenhoes, insektennetje, parasol en adapters voor het autostoeltje.
 
De ontwerpers van Brano zijn helemaal verzot van baby's. Baby's zijn lief, schattig, zacht, onschuldig en hebben een hoog knuffel gehalte. Kinderwagen 3 in 1 Brano moest een weerspiegeling zijn van alle positieve emoties en gedachten die je krijgt wanneer je aan je baby denkt. Wat ons betreft is dit goed gelukt. Kinderwagen 3 in 1 Brano is een vrolijke combiwagen waar je menig compliment over zal ontvangen.