• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete 3in1 Combi kinderwagen Astro

Complete 3in1 Combi kinderwagenAstro is jouw wagen,, wanneer je op zoek bent naar een zeer complete en goede 3in1 combi kinderwagen!

Complete 3in1 Combi kinderwagen Astro

Complete 3in1 combi kinderwagen Astro

Deze complete 3in1 combi kinderwagen heeft alles te bieden wat jij als ouder en je kind nodig hebben vanaf de geboorte tot aan de peuterschool. De combi kinderwagen 3in1 is multifunctioneel, praktisch en gebruiksvriendelijk. De complete 3 in 1 kinderwagen is zeer uitgebreid en bestaat uit: het onderstel, reiswieg incl. dekje met windscherm, wandelwagenzitje incl. voetenzak/hoes met windscherm, baby autostoeltje incl. zonnekap en voetenzak/hoes en diverse accessoires zoals: een luiertas, verschoningsmatje, regenhoes, muskietennetje, bekerhouder en riante boodschappenmand. Complete kinderwagen combi 3in1 Astro voldoet aan de strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort!

 

Praktisch en functioneel

Alle elementen zoals de reiswieg, wandelwagenzitje en het baby autostoeltje kunnen moeiteloos zowel voorwaarts als achterwaarts op het onderstel van deze combi kinderwagen gezet worden. Je kan dus ten alle tijden zelf bekijken of je je kindje naar je toe of van je af wil laten kijken. Ook het inklappen van de combi kinderwagen gaat gemakkelijk en probleemloos. De wielen zijn eenvoudig van het onderstel verwijderbaar waardoor hij nog meer ruimte bespaard.

3in1 combi kinderwagen Astro heeft een stabiel en sterk onderstel. De kleinere zwenkwielen aan de voorkant en de grotere vaste wielen aan de achterkant geven deze combi kinderwagen flexibiliteit, wendbaarheid en stabiliteit om moeiteloos een bocht te kunnen maken. Tevens beschikt het onderstel over een met eco leer overtrokken en in hoogte verstelbare duwstang. Zo kan iedereen achter deze combi kinderwagen 3in1 lopen in de juiste houding wat erg belangrijk is, vooral als de kinderwagen intensief gebruikt wordt. De voorwielen hebben een Anti Shock System (ASS) en de achterwielen hebben het HDA (Heavy Duty Absorption) systeem. 

 

Astro is jouw wagen wanneer je op zoek bent naar een zeer complete en goede 3in1 combi kinderwagen!