• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vesta City

Deze prachtige combi kinderwagen heeft een bijzondere mooie afwerking op verschillende onderdelen van de kinderwagen, wandelwagen en de tas. Dit zorgt voor een zeer rijke uitstaling. De kinderwagen is tot in detail afgewerkt waardoor het een echte bl...

Vesta City

Deze prachtige combi kinderwagen heeft een bijzondere mooie afwerking op verschillende onderdelen van de kinderwagen, wandelwagen en de tas. Dit zorgt voor een zeer rijke uitstaling. De kinderwagen is tot in detail afgewerkt waardoor het een echte blikvanger is wanneer u op pad gaat met uw kleine.
De kinderwagenset bestaat uit een onderstel, een reiswieg, een wandelwageninzet, een verzorgingstas, een voetenzak. Het reissysteem is makkelijk en compact inklapbaar zodat je deze makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen naar bijvoorbeeld je vakantiebestemming.
De duwstang van de Vesta City is in hoogte verstelbaar en in combinatie met de luxe vering zorgt dit voor een heerlijke wegligging op ieder terrein. Onderin de kinderwagen bevindt zich een ruime boodschappenmand zodat je al je spullen eenvoudig mee kunt nemen. De wandelwageninzet kan zowel naar voren gericht of naar je toe gericht geplaatst worden, zodat je je kleine gezellig aan kunt kijken tijdens de wandeling.
Kortom: ben je op zoek naar een stijlvolle, praktische en comfortabele kinderwagen? Dan is de Vesta City de ideale keuze!
De Vesta City is verkrijgbaar als 2in1 combi kinderwagen of 3in1 combi kinderwagen met een zwart of wit frame.