• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Venetie

Combi kinderwagen Venetie, een prachtige kinderwagen in Eco leer, die de vreugde voor jouw baby weerspiegelt. Praktisch, handig, comfortabel en alleen bij ons te koop. Bestel hem nu!

Combi kinderwagen Venetie

Combi kinderwagen Venetie - geheel in Eco leer.

Als er een kinderwagen is die jouw geluk weerspiegelt van de geboorte van jouw baby, dan is het Venetie wel. Zeg nou zelf, hier word je toch vrolijk van. Wij zijn dan ook trots dat wij Venetie kunnen aanbieden als eerste en enige in Nederland.
 
Deze mooie combi kinderwagen is een kinderwagen met reiswieg en een wandelwagen die uit te breiden is met een baby autostoel die ook op het onderstel gebruikt kan worden. Natuurlijk is dit niet alles en is kinderwagen Venetie uitgerust met de nodige accessoires: luiertas, regenhoes, insektennetje, parasol, en wanneer je het autostoeltje ook aanschaft, inclusief de adapters voor het autostoeltje.
 
De ontwerpers van Venetie houden van baby's. Baby's zijn lief, schattig, zacht, onschuldig en hebben een hoog knuffel gehalte. Kinderwagen Venetie moest een weerspiegeling zijn van alle positieve emoties en gedachten die je krijgt wanneer je aan je baby denkt. Wat ons betreft is dit goed gelukt. Kinderwagen Venetie is een vrolijke combiwagen waar je menig compliment over zal ontvangen.