• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Jumper 4

Combi kinderwagen Jumper 4 heeft veel voordelen, is innovatief, verfijnd en veelzijdig. Perfect voor elk gezin in de stad of platteland. Ontdek hem hier!

Combi kinderwagen Jumper 4

Combi kinderwagen Jumper 4

Combi kinderwagen Jumper 4 is een volledig nieuw model. De unieke eigenschap van het nieuwe model is het unieke ontwerp dat zonder twijfel de aandacht van voorbijgangers zal trekken. Lichtgewicht onderstel, innovatief klikknop systeem, zwenkbare voorwielen en volledige aanpasbaarheid - zijn slechts enkele voordelen die combi kinderwagen Jumper 4 biedt. De combi kinderwagen is ontworpen voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg.

 

 

Inklappen met 1 hand

Jumper 4 heeft een uniek onderstel die je met één hand kunt opvouwen. Bij het opvouwen neemt de kinderwagen heel weinig ruimte in, waardoor het bijna overal kan worden opgeslagen. Compacte afmetingen, wanneer opgevouwen, zorgen tevens ook voor het probleemloos vervoeren van de combi kinderwagen, zelfs in een kleine kofferbak.

 

Kwaliteit en veiligheid
De materialen die bij de productie van de kinderwagens worden gebruikt voldoen aan de eisen van fabrikanten AZO, EN71-2 en EN71-3. Combi kinderwagen Jumper 4 is ontworpen, getest en goedgekeurd volgens de laatste strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort - EN:1888 2012. De Jumper 4 heeft 2 jaar fabrieksgarantie.

 

Jumper 4 is een zeer fraaie en innovatieve combi kinderwagen die past bij ieder gezin!