• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Evado

Leuke en vrolijke combi kinderwagen Evado die in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen zijn. De leuke kleuren, de vorm en kwaliteit, maken van deze combi kinderwagens een zeer stijlvolle kinderwagen

Combi kinderwagen Evado

Combi kinderwagen Evado

 

Deze mooie combi kinderwagen ziet er fantastisch uit en is waanzinnig om mee te rijden. De leuke kleurencombinaties geven het een vrolijke aanblik, het zijn echt blikvangers. Ze zijn zeer comfortabel voor zowel jou als jouw baby. De Evado heeft een stoffen kap maar is ook verkrijgbaar met eco leer. Wil jij een leuke vlotte kinderwagen die alle comfort bied? Dan heb je aan de Evado een voortreffelijke keuze.
De grote en ruime reiswieg zorgt voor comfort van jouw kindje. Een baby groeit ongeveer 25-27 cm per jaar. Het is dus ideaal als de reiswieg ruim is, zodat jouw baby er lang van kan genieten. Dit is ook veel beter voor de houding en het ruggetje van jouw kindje.

 

 

Comfort en luxe

 

Deze kinderwagens brengen alle comfort voor jouw en jouw baby, is ruim en heeft een mooie uitstraling. Ook is hij in verschillende kleuren te verkrijgen. Hij is ontworpen met alle moderne snufjes en heeft een waanzinnige uitstraling. Met deze heerlijke kinderwagen kun jij heerlijke lange wandelingen gaan maken met jouw kleine wereldwondertje.
Combi kinderwagen Evado is verkrijgbaar als 2in1 (zonder autostoeltje) en als 3in1 (met autostoeltje).

Kortom: ben je op zoek naar een stijlvolle, praktische en comfortabele combi kinderwagen? Dan is deze kinderwagen de ideale keuze!