• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Vanguard; doe je kindje niks te kort en kom goed voor de dag!

Met combi kinderwagen Vanguard kom je goed voor de dag en omring je je kindje met tederheid en geborgenheid in elke fase van het opgroeien! Je ontdekt hem hier!

Combi kinderwagen Vanguard; doe je kindje niks te kort en kom goed voor de dag!

Combi kinderwagen Vanguard

Het verfijnde design van deze combi kinderwagen geeft Vanguard een luxe, moderne doch eigentijdse uitstraling. Het is een combi kinderwagen waar je eigenlijk weinig woorden voor nodig hebt want zijn looks zeggen meer dan genoeg. Hij is gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen voor een lange levensduur. Deze combi kinderwagen kan dus met gemak nog een ronde mee wanneer je graag nog een 2e of 3e kindje wilt in de toekomst.

Je kindje komt op de eerste plaats en zal veel comfort genieten met combi kinderwagen Vanguard. Ongeacht in welke fase je kindje zich begeeft. De rijkelijk beklede reiswieg met voering en matras van zacht hypoallergeen katoen zal je kindje omringen met tederheid en de veiligheid en beschutting bieden die hij of zij nodig heeft. Ook wanneer je in een later stadium verandert van kinderwagen naar wandelwagen zal je kind doormiddel van het extra inlegkussen de zachtheid en comfort blijven ervaren.

De uitgebreide set accessoires maken combi kinderwagen Vanguard helemaal compleet en zorgen dat je voorbereid bent voor alle weersomstandigheden. Veiligheid en kwaliteit wordt gewaarborgd doordat deze kinderwagen combi ontworpen, getest en goedgekeurd is volgens de strenge Europese eisen voor kwaliteit, veiligheid en comfort EN:1888.