• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Starlet

Combi kinderwagen Starlet is stoer, stijlvol, modieus en modern. Bovendien heeft hij alles wat je van een goede kinderwagen mag verwachten. Ontdek hem hier

Combi kinderwagen Starlet

Combi kinderwagen Starlet

Style with attitude

Combi kinderwagen Starlet is een perfecte combinatie van urban en elegantie. Hij is stoer, elegant, modieus en modern. Buiten dat deze prachtige combi kinderwagen alles is huis heeft wat je van een goede kinderwagen mag verwachten, heeft Starlet ook nog eens een fantastische uitstraling. Want zeg nou zelf, stijlvol over straat lopen is ook belangrijk!

Luxe in elk detail

Starlet heeft een prachtig ontwerp doch stoer en solide. Hij is uitgerust met alle gemakken van een moderne kinderwagen. Een goed oog voor detail geven deze luxe combi kinderwagen de finishing touch. Starlet is geproduceerd van hoogwaardige materialen en er is goed nagedacht over het gebruik van kleuren en stoffen. Zowel extern als intern staat comfort, welzijn en kwaliteit centraal.

Gebruiksgemak

Ook het technische gedeelte van combi kinderwagen Starlet zit goed in elkaar. Hij is voorzien van een degelijk, makkelijk opvouwbaar onderstel met comfortabele vering, een in hoogte verstelbare duwstang, een ruime reiswieg met verstelbare rugleuning, gevoerd met zacht, hypoallegeen katoen een lekker matrasje en dekje en een comfortabele wandelwagenstoel met 5-punts veiligheidsgordel, veiligheidsbeugel, verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun en voetenzak/hoes.