Combi kinderwagen Quick

Combi kinderwagen Quick

 

Combi kinderwagen Quick kenmerkt zich door zijn gemak. De kinderwagen is veelzijdig en praktisch en bovendien erg handzaam in gebruik. De kinderwagen combi is speciaal ontworpen met oog op de moderne tijd en streeft ernaar om het zowel ouder als kind gemakkelijk en comfortabel te maken in een tijd waar het leven steeds sneller wordt. Veiligheid, kwaliteit en comfort staan bij deze combi kinderwagen bovenaan. Quick voldoet aan de hoogste Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort en is gemaakt van de beste hoogwaardige materialen waardoor je lang plezier van de kinderwagen zal genieten.


Praktisch en functioneel

Geen gedoe want kinderwagen Quick is snel in elkaar gezet. Door het innovatieve opvouwsysteem wordt het in en uit klappen van deze combi kinderwagen kinderspel. De wielen zijn eenvoudig van het onderstel te verwijderen waardoor Quick opgevouwen nog meer ruimte bespaard. Ook het verwisselen van de verschillende elementen zoals de reiswieg, wandelwagenzitje en eventueel het autostoeltje is erg snel en eenvoudig. Zo hou je meer tijd over voor andere dingen.

Hebben jij en je partner een groot lengte verschil? Dat is helemaal geen probleem. De duwstang van combi kinderwagen Quick is makkelijk en snel in hoogte verstelbaar zodat jij en je partner altijd in de juiste houding achter de kinderwagen kunnen lopen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »