• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moderne combi kinderwagen Naturo

Zet de bloemetjes buiten en verwen jezelf en je baby met combi kinderwagen Naturo. Een combiwagen met een wow factor die jou en je kindje alles te bieden heeft wat jullie nodig hebben!

Moderne combi kinderwagen Naturo

Eersteklas moderne combi kinderwagen Naturo

Combi kinderwagen Naturo is in 1 woord WAUW! Deze combiwagen heeft een prachtige luxe uitstraling, is gemaakt van beste kwaliteit materialen, perfecte afwerking en niet te vergeten is combi kinderwagen Naturo een beste kinderwagen om jou en je kindje te vergezellen in de eerste 3 a 4 jaar van je baby's leven. Naturo ziet er prachtig uit maar niet onbelangrijk voldoet deze combiwagen ook aan de laatste eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort volgens de strenge Europese norm. Het ultieme uitgangspunt van combi kinderwagen Naturo is om het jou en je kindje zo veilig, prettig en gemakkelijk mogelijk te maken en ... dat is precies wat deze combi kinderwagen doet!


Compact en gebruiksvriendelijk

Wie op zoek is naar een lichte, compacte en zeer flexibele combi kinderwagen zit met Naturo he-le-maal goed! Het zeer lichte aluminium onderstel met goede centrale rem brengt jou en je kindje met het grootste gemak overal naartoe. De combiwagen rijd op uitstekende kwaliteit luchtbanden en heeft zwenkwielen aan de voorkant die elke bocht kinderspel maakt. Het onderstel beschikt over een in hoogte verstelbare duwstang en is probleemloos in en uit te klappen in compact formaat. Onder de combi kinderwagen heeft Naturo een fijne afsluitbare boodschappenmand waar je makkelijk allerlei spulletjes in mee kan nemen.

Design & accessoires


De ontwerpers van combi kinderwagen Naturo hebben veel aandacht besteed aan het uiterlijk van deze combiwagen. De hoogwaardige stoffen o.a. ecoleer zijn goed doordacht gekozen. Er is rekening gehouden met het doel van de kinderwagen, weersomstandigheden en het uiterlijk. Dit is ze erg goed gelukt met resultaat een prachtige smaakvolle combi kinderwagen waar je ongetwijfeld mee gezien mag en wil worden!

Jij en je kindje zijn het waard. Doe jezelf en je baby een plezier bestel jouw combi kinderwagen Naturo vandaag nog!