• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderwagen combi Mondo - de Allrounder

Sportief, stijlvol en zeer geschikt voor in de stad maar ook op het boerenland doet hij het prima. Kinderwagen combi Mondo is een alles kunner! Ontdek hem hier!

Kinderwagen combi Mondo - de Allrounder

Kinderwagen combi Mondo

Met kinderwagen combi Mondo valt er niks meer te wensen. Deze combi kinderwagen zit technisch goed in elkaar, is gemaakt van goede en duurzame materialen, ziet er fantastisch uit en bied veel comfort. Hij is sportief, stijlvol en zeer geschikt voor in de stad maar ook op het boerenland doet hij het prima. Deze kinderwagen combi is een alles kunner en biedt je een aangename rit op elk terrein. Een laag gewicht van het moderne aluminium onderstel en het compacte inklapformaat zijn mede 2 grote pluspunten van deze mooie combiwagen.


Met deze combiwagen ben je altijd aan de safe side. De Mondo kinderwagen combi voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN1888 en het baby autostoeltje is gecertificeerd volgens de ECE 44/04 veiligheidsnorm.


De voorwielen kunnen 360 graden worden gedraaid en worden vergrendeld. Deze combi kinderwagen is zeer flexibel en heeft de uitstraling van een absolute blikvanger. Het kleurontwerp in combinatie met de grote luchtbanden zorgt voor een uniek uiterlijk. De uitrusting is uitgebreid met grote accessoireset met luiertas, regenhoes, een grote boodschappenmand met een afsluitbaar deksel en muskietennet.