• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Macco. Go urban style!

Met de stoere, sportieve, urban combi kinderwagen Macco kom je altijd en overal goed voor de dag. Stad of land, met deze combiwagen vind je moeiteloos je weg.

Combi kinderwagen Macco. Go urban style!

Combi kinderwagen Macco

Hou jij van een stoere, sportieve, urban style combi kinderwagen? Dan is kinderwagen combi Macco zeker iets voor jou en je kleintje on the way. Met Macco kom je altijd en overal goed voor de dag. Deze combi kinderwagen heeft een aantal features waardoor je hem kunt aanpassen aan elk terein. Dus of je nu lekker in de stad loopt of het platteland. Met combi kinderwagen Macco vind je overal moeiteloos je weg.


Je hoeft je geen zorgen te maken over het comfort of veiligheid van je kindje want met kinderwagen combi Macco komt je kleine niks te kort. Of het nou in de baby, dreumes of peuter fase is, je kindje zal altijd omringd zijn met het beste comfort.


De combi kinderwagen is compleet met allerlei handige accessoires zoals een ruime en praktische verzorgingstas die je zowel aan de duwstang als over je schouder kunt hangen, een regenhoes die gebruikt kan worden voor de reiswieg alsook de wandelwagenstoel, een fijn muskietennetje en handige bekerhouder. Vergeet ook de grote boodschappenmand niet onder de kinderwagen combi die goed van pas komt wanneer je spulletjes voor je kleine mee moet nemen of naar de winkel bent geweest.
Combi kinderwagen Macco is ontworpen, getest en goedgekeurd volgens de strenge eisen van de Europese norm EN:1888.