• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Idealista

Combi kinderwagen Idealista heeft alle kenmerken van een moderne kinderwagen, ontworpen om aan de verwachtingen van de ouders te voldoen.

Combi kinderwagen Idealista

Combi kinderwagen Idealista

Deze mooie combi kinderwagen is een klasse apart. Het heeft alle kenmerken van een moderne kinderwagen, ontworpen om aan de verwachtingen van de ouders te voldoen. Het compromisloze comfort en het hoogwaardige interieur worden aangevuld met hoogwaardige materialen.

 

Nieuwste technologie en materialen

Voor de productie worden alleen de nieuwste technologie en materialen van de kinderwagenindustrie gebruikt. De veiligheids- en milieunormen voldoen aan de Europese norm BS EN 1888.

De kinderwagen heeft een voorwiel-dempingsysteem "ASS" Anti-schoksysteem dat de voorwielen absorbeert bij stoten tegen stoepranden, enz. Bovendien, een functie om de zwenkwielen te blokkeren, hardheid verstelbare achterwielophanging, EasyStop centrale rem, onderhoudsvrije kogellager gelwielen voor nog meer comfort, klik n'GO top-up systeem voor hoge mobiliteit. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van deze kinderwagen. Langere tochten, zelfs op oneffen terrein, zijn ook mogelijk dankzij de wendbare, robuuste en lichtgewicht aluminium constructie.


Combi kinderwagen Idealista is de kinderwagen combi voor de veeleisende ouders van nu!