• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Gold. Een schitterende verschijning.

Combi kinderwagen Gold. Een schitterende verschijning waarmee je veel bewonderenswaardige blikken zult krijgen. Natuurlijk met de allernieuwste innovaties.

Combi kinderwagen Gold. Een schitterende verschijning.

Combi kinderwagen Gold.

Een schitterende verschijning waarmee je veel bewonderenswaardige blikken zult krijgen. Natuurlijk met de allernieuwste innovaties. 

Combi kinderwagen Gold is een schitterende kinderwagen, gemaakt met liefde, vakmanschap en is van uitstekende kwaliteit. Deze kinderwagen is niet alleen ontworpen met een een fantastische uitstraling, maar ook voor de moderne ouders van nu en natuurlijk het comfort voor jouw baby. Deze exclusieve combi kinderwagen is uitgerust met innovatieve functies en praktische snufjes om veiligheid, handzaamheid en comfort te garanderen. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn 100% veilig voor jouw baby.

 

Praktisch en functioneel

Exclusiviteit, luxe en design - samengebracht in de combi kinderwagen Gold. Luxe combi kinderwagen, waarvan het design zeer mooi is. De kinderwagen kan gemakkelijk worden gestuurd, zowel in de stad als in het bos. De kinderwagen set bestaat uit een solide frame, een reiswieg, een wandelwageninzet, een verzorgingstas, een voetenzak. Apart is bij te bestellen een autostoeltje met voetenzak en zonnenkap. Hij is gemakkelijk en compact inklapbaar zodat je hem makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat.
De duwstang van deze mooie kinderwagen is in hoogte verstelbaar en de banden in combinatie met de luxe vering zorgen voor een heerlijke wegligging op ieder terrein. Onderin deze combi kinderwagen bevindt zich een boodschappenmand zodat je al je spullen eenvoudig mee kunt nemen. De wandelwageninzet kan zowel naar voren gericht of naar je toe gericht geplaatst worden, zodat je je kleine gezellig aan kunt kijken tijdens de wandeling.

Kortom: ben je op zoek naar een ruime, zeer exclusieve, stijlvolle, praktische en comfortabele combi kinderwagen? Dan is de Gold de ideale keuze!