• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Durango staat altijd paraat!

Mooie en sportieve combi kinderwagen Durango. Voor iedereen die functionaliteit, comfort, duurzaamheid en veiligheid wenst voor zowel ouder als kind. Shop nu!

Combi kinderwagen Durango staat altijd paraat!

Combi kinderwagen Durango

Een fijne combi kinderwagen die ten alle tijden paraat staat en waar je op kan bouwen. Hij is mooi vormgegeven en voor het design is gebruik gemaakt van frisse kleurencombinaties. De combi kinderwagen heeft een fris en sportief voorkomen en geschikt voor ieder gezin die functionaliteit, flexibiliteit, comfort, duurzaamheid en veiligheid bovenaan hun lijstje hebben staan.


Een kinderwagen is vooral bedoeld om je baby die nog teer is zo comfortabel en veilig mogelijk te vervoeren wanneer je lekker aan de wandel wilt gaan, een bezoekje wilt brengen of naar de winkel. En dat is juist waar combi kinderwagen Durango voor staat. Dat je kindje niks tekort komt. In de mooie reiswieg ligt je kindje aangenaam op het matrasje en wordt het omringd door zachte, hypoallergene voering die hem beschutting, warmte en geborgenheid geeft. En dat is precies wat een kleine baby nodig heeft.


Ook in een later stadium zal het je kindje aan niks ontbreken en een ritje in de wandelwagen nog even comfortabel en aangenaam zijn doordat je de rugleuning en de voetensteun kan verstellen naar de perfecte houding voor je kind. Het extra inlegkussen op de zitting geeft je kindje de zachtheid en het comfort die het gewend is.


Als aanvullen zit er bij combi kinderwagen Durango een mooie accessoire set die bestaat uit een praktische verzorgingstas, regenhoes, muskietennetje, verschoningsmatje en boodschappenmand.