• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Exclusieve Combi kinderwagen Diamond / Diamond Supreme - Diamonds are forever

Deze schitterende exclusieve combi kinderwagen laat jouw kindje stralen. Of je nu naar een elite bal of de markt gaat, je kleintje komt ten alle tijden opperbest voor de dag! Chique, stijlvol & elegant!

Exclusieve Combi kinderwagen Diamond / Diamond Supreme - Diamonds are forever

Exclusieve Combi kinderwagen Diamond / Diamond Supreme

Steel de show met jouw kleine dametje of heertje! Wie echt in stijl wilt gaan kiest voor combi kinderwagen Diamond / Diamond Supreme. Met deze prachtige combi kinderwagen kun je voor de dag komen op elke gelegenheid. Niemand hoeft te vragen of jij blij bent met jouw kleintje want dat straalt er vanaf. De combi kinderwagen is erg sterk, duurzaam, van uitstekende kwaliteit en gaat hierdoor jaren mee. Bovendien is deze combi kinderwagen van zeer hoge kwaliteit en de goede betrouwbare centrale rem is de redder in nood in alle situaties. Diamond / Diamond Supreme is een perfecte combi kinderwagen voor de mama en papa die de voorkeur geven aan net dat beetje extra flair!

Deftige functionaliteit & duurzaamheid

Een sterk aluminium onderstel met dubbele coating is de fundering van deze mooie combi kinderwagen. Het onderstel is licht en duurzaam, in te klappen in een handomdraai, compact formaat en rijd op eersteklas kwaliteit lichtbanden. Alle wielen zijn afneembaar om extra ruimte te besparen en te blokkeren doormiddel van de makkelijk bedienbare centrale rem. Zwenkwielen aan de voorkant maken elke bocht kinderspel. Uiterst flexibel en licht in gebruik. De met hoogwaardig ecoleer overtrokken duwstang is eenvoudig in hoogte verstelbaar zodat iedereen, lang of kort, comfortabel achter de combi kinderwagen kan lopen. Noodzakelijk is ook de afsluitbare boodschappenmand die genoeg ruimte biedt aan spulletjes om mee te nemen.