• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderwagen combi Creativo. Een elegante multifunctionele combi kinderwagen met een modern design.

Creativo. Een elegante multifunctionele combi kinderwagen met een modern design en innovatieve dubbele schokdempers. Ongetwijfeld een voordeel van de kinderwagen combi is het lichtgewicht frame met ingebouwd antischoksysteem.

Kinderwagen combi Creativo. Een elegante multifunctionele combi kinderwagen met een modern design.

Combi kinderwagen Creativo

Een elegante multifunctionele combi kinderwagen met een modern design en innovatieve dubbele schokdempers. Ongetwijfeld een voordeel van de kinderwagen combi is het lichtgewicht frame met ingebouwd antischoksysteem.

De combinatie van deze innovatieve toepassingen stelt u in staat om oneffenheden op het terrein gemakkelijk te overwinnen. Type click-click is zeer nuttig bij het monteren van de reiswieg, de wandelwagen inzet en het autozitje in naar voren of achteruit rijdend. Met de rijke palet van kleuren en een uniek, modern ontwerp kun jij je onderscheiden van de menigte van vele kinderwagens.
Er is gebruik gemaakt van een origineel design gecombineerd met de hoogste kwaliteit componenten, gebruikt om ervoor zorg te dragen dat de kinderwagen garant staat voor comfort en veiligheid voor kinderen en de stijl, elegantie en functionaliteit voor de ouders.