• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

3 in 1 kinderwagen Cleo Lux

Kinderwagen 3 in 1 Cleo Lux is een must have. Zeer uitgebreid en een ruime keus uit de mooiste kleuren en dessins maken Cleo Lux een echte blikvanger. Bestel hem hier!

3 in 1 kinderwagen Cleo Lux

Combi kinderwagen 3 in 1 Cleo Lux

De geboorte van een baby is een blijde gebeurtenis! De hele familie kijkt uit om het jongste lid van de familie te verwelkomen. Daar hoort natuurlijk een kinderwagen bij. Waarom zou je dan voor een saaie kinderwagen kiezen als je ook voor de super leuke combi kinderwagen 3 in 1 Cleo Lux kan kiezen? Met combi kinderwagen 3 in 1 Cleo Lux valt er pas echt wat te vieren! Deze combi kinderwagen 3 in 1 weerspiegelt perfect de vreugde die iedereen bij de geboorte van je kleine wondertje voelt. En dat is juist ook wat deze combi kinderwagen 3 in 1 zo speciaal maakt. Niet alleen dat hij zeer compleet is maar juist ook de geweldige diversiteit aan kleuren en dessins waarin deze combi kinderwagen 3 in 1 te koop is maakt Cleo Lux bijzonder.
 
 

Complete alles in 1 kinderwagen

Combi kinderwagen 3 in 1 is precies zoals de naam al doet vermoeden. Het is een totaal alles in 1 pakket vanaf dag 1 tot aan de kleuterschool. Bij deze combi kinderwagen 3 in 1 zit uiteraard een licht, sterk en stabiel onderstel met wielen op kogellagers en luchtbanden. Een ruime comfortabele kinderwagenbak met verstelbare rugleuning,  zachte voering en aangenaam matrasje. Een ruime wandelwagenstoel met verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun, verwijderbare veiligheidsbeugel en een stevige 5-punts veiligheidsgordel. Tot slot zou een combi kinderwagen 3 in 1 geen combi kinderwagen 3 in 1 zijn zonder bijpassende baby autostoel. De baby autostoel (groep 0) is geschikt voor baby's van 0-10 kilo en is uitgerust met 3-punts veiligheidsgordel, zonnekap, voetenzak en adapters om hem makkelijk op het onderstel te bevestigen. De baby autostoel is te bevestigen in de auto doormiddel van de auto gordel maar er bestaat ook de mogelijkheid om er desgewenst een Isofix base bij te bestellen.
 
 

Handige kinderwagen accessoires

Handige kinderwagen accessoires maken deze combi kinderwagen 3 in 1 helemaal af. Zo zit er een regenhoes, insektennetje, ruime boodschappenmand en mooie, praktische luiertas bij. Om het helemaal compleet te maken krijg je bij combi kinderwagen 3 in 1 Cleo er van ons nog eens gratis een bijpassende parasol, verschoningsmatje en bekerhouder bij.