• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen kopen? Antari - Looks & Innovatie!

Combi kinderwagen Antari onderscheid zich door zijn looks en vernieuwende ontwerp. Een licht, super compact onderstel en fantastische uitstraling! Ontdek meer!

Combi kinderwagen kopen? Antari - Looks & Innovatie!

Combi kinderwagen Antari

Kinderwagen combi Antari onderscheid zich door zijn looks en zijn vernieuwende ontwerp. Het lichte en super strakke onderstel van aluminium geeft de combi kinderwagen een stabiele, flexibele en solide basis waar je met alle vertrouwen en plezier mee onderweg gaat. Daarnaast biedt het onderstel van kinderwagen combi Antari je het grootste gemak wanneer je hem opvouwd. Met 1 hand is het zo gepiept en daarnaast past hij in elke kofferbak door zijn zeer compacte formaat. Ideaal! Ook wanneer je de combi kinderwagen vaak moet tillen.


Buiten dat valt hij op door zijn design. Deze kinderwagen combi is een creatieve doch sportieve en moderne verschijning met mooie trendy kleurencombinaties en gebruik van hoogwaardige stoffen. De bijkomende accessoires maken het plaatje compleet en zorgen dat je met kinderwagen combi Antari overal op voorbereid bent.