• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bekijk hier al onze combi kinderwagens per model

De kinderwagen is één van de eerste en vaak ook de duurste aankopen die je doet wanneer je een baby verwacht. Maar wie zegt dat goedkope en mooie kinderwagens niet samen kunnen gaan?

Bekijk hier al onze combi kinderwagens per model

Combi kinderwagen

Tegenwoordig zijn zo goed als alle kinderwagens combi-kinderwagens. Dit wil zeggen dat je de eerste 6 maanden de kinderwagenbak gebruikt waar je kindje heerlijk in kan liggen. Na 6 maanden kun je de combi-kinderwagen ombouwen tot wandelwagenzitje waar je kindje tot een jaar of 4 in kan zitten. Hierdoor gebruik je de combi-kinderwagen heel lang. Bij de meeste combi-kinderwagens kun op het onderstel ook een autostoeltje vastklikken al dan niet met een tussenstukje. Hierdoor zijn ze helemaal multifunctioneel.

Er zijn heel veel soorten combi-kinderwagens. Bedenk van tevoren goed wat je belangrijk vind aan een combi-kinderwagen. Ga je veel in het bos wandelen of juist in de stad? Bekijk het verschil in materiaal, banden, inklappen etc. Maar bedenk ook wat je budget is,ze zijn nl. in alle prijsklassen te krijgen. Bij Baby en Kinderwereld heb je daarom een ruime keuze om de combi kinderwagen van jouw keuze te vinden.

Comfortabele en functionele kinderwagen

De kinderwagen is één van de eerste en vaak ook de duurste aankopen die je doet wanneer je een baby verwacht. Maar wie zegt dat goedkope en mooie kinderwagens niet samen kunnen gaan? Bij Baby en Kinderwereld vind je volop goedkope kinderwagens die ook nog eens heel mooi zijn. Bovendien zijn onze kinderwagens ook erg comfortabel en functioneel. Al onze kinderwagens voldoen stuk voor stuk aan de wettelijke veiligheidseisen. We denken niet alleen aan het comfort van jouw kindje, maar ook aan die van jou. Al onze kinderwagens zijn namelijk prettig in gebruik.

Ga je een kinderwagen kopen? Let dan hierop:

Schat allereerst in hoe intensief je de kinderwagen zult gebruiken. Ga je dagelijks een stuk wandelen of gebruik je de kinderwagen alleen voor kortere afstanden? Denk er ook alvast over na of je de kinderwagen al direct na de geboorte wilt kunnen gebruiken. In dat geval kun je het beste een combi kinderwagen kopen. In het begin kun je namelijk de reiswieg gebruiken en wanneer je kindje ouder wordt, kun je dezelfde kinderwagen gebruiken met zitgedeelte. Bedenk bij de aankoop van je kinderwagen ook hoe je deze wilt gebruiken. Luchtbanden zijn namelijk handig voor in het bos of op het strand. Terwijl zwenkwielen weer handig zijn voor in de stad. Een in hoogte verstelbare duwbeugel op de kinderwagen is handig wanneer jij en je partner in lengte verschillen.

Bij Baby en Kinderwereld vind je gegarandeerd wat je zoekt. Bij ons ben je aan het juiste adres! Ook voor praktische accessoires voor bij je kinderwagen kun je bij ons terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan een warme voetenzak voor de koude winterdagen. Voor in de zomer zijn een parasol of een goede zonnekap op je kinderwagen een absolute must zodat je kindje niet wordt blootgesteld aan de felle zonnestralen. Ook een boodschappenmand onder de kinderwagen is erg handig zodat je wat boodschappen en spullen voor onderweg kwijt kunt. Meer accessoires voor de kinderwagen vind je onder kinderwagen accessoires. Wil je een kinderwagen kopen maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.