• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweeling kinderwagen Jumper 4 Duo Slim

Tweeling kinderwagen Jumper 4 Duo Slim. Een duo kinderwagen waar je mee gezien mag worden. Hij is innovatief, verfijnd en veelzijdig. Perfect voor elk gezin in de stad of platteland. Ontdek hem hier!

Tweeling kinderwagen Jumper 4 Duo Slim

Tweeling kinderwagen Jumper 4 Duo Slim

Tweeling kinderwagen Jumper 4 Duo Slim is een volledig nieuw model. De unieke eigenschap van het nieuwe model is het unieke ontwerp dat zonder twijfel de aandacht van voorbijgangers zal trekken. Het is een duo kinderwagen waar je mee gezien mag worden. Lichtgewicht onderstel, innovatief klikknop systeem, zwenkbare voorwielen en volledige aanpasbaarheid - zijn slechts enkele voordelen die deze waanzinnige tweeling kinderwagen Jumper 4 Duo Slim biedt. De duo kinderwagen is ontworpen voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg.

Inklappen met 1 hand

Jumper 4 Duo Slim heeft een uniek onderstel die je met één hand kunt opvouwen. Bij het opvouwen neemt de kinderwagen heel weinig ruimte in, waardoor het bijna overal kan worden opgeslagen. Compacte afmetingen, wanneer opgevouwen, zorgen tevens ook voor het probleemloos vervoeren van de tweeling kinderwagen, zelfs in een kleine kofferbak.

 

Jumper 4 Duo Slim is een zeer fraaie en innovatieve tweeling kinderwagen die past bij ieder gezin!