• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vesta Swing

De kinderwagenset bestaat uit een onderstel, een reiswieg, een wandelwageninzet, een verzorgingstas, een voetenzak. Het reissysteem is makkelijk en compact inklapbaar zodat je deze makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen naar bijvoorbeeld je vakant...

Vesta Swing

De kinderwagenset bestaat uit een onderstel, een reiswieg, een wandelwageninzet, een verzorgingstas, een voetenzak. Het reissysteem is makkelijk en compact inklapbaar zodat je deze makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen naar bijvoorbeeld je vakantiebestemming.

De duwstang van de Vesta Swing is in hoogte verstelbaar en in combinatie met de luxe vering zorgt dit voor een heerlijke wegligging op ieder terrein. Onderin de kinderwagen bevindt zich een ruime boodschappenmand zodat je al je spullen eenvoudig mee kunt nemen. De wandelwageninzet kan zowel naar voren gericht of naar je toe gericht geplaatst worden, zodat je je kleine gezellig aan kunt kijken tijdens de wandeling.

Kortom: ben je op zoek naar een stijlvolle, praktische en comfortabele kinderwagen? Dan is de Vesta Swing de ideale keuze!