• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alles in 1 retro kinderwagen combi Classic Romance

Op zoek naar een mooie, complete en goedkope retro kinderwagen? Gemaakt van weloverwogen en kwalitatieve materialen en die voldoet aan de strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort? Dan is de Classic Romance zeker de kinderwagen voor jo

Alles in 1 retro kinderwagen combi Classic Romance

Goedkope retro kinderwagen 3 in 1 Classic Romance

Complete kinderwagen 3 in 1 Classic Romance is een prachtige verschijning die je doet denken aan vervlogen tijden. De goedkope retro kinderwagen combi is van alle gemakken voorzien voor jou en je kindje en heeft alle karakteristieke eigenschappen van een retro kinderwagen met een vleugje nostalgie. Een mooi kenmerkend klassiek onderstel en grote wielen met spaakvelgen geven Classic Romance het gevoel van een ouderwetse kinderwagen en in combinatie met uitstekende weloverwogen stoffen in originele kleuren en dessins wordt er een eigentijdse draai gegeven aan het mooie voorkomen. Classic Romance is geschikt voor baby´s vanaf de allereerste dag tot aan de kleuterschool en is ontworpen, getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese normen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Classic Romance is een goedkope retro kinderwagen combi waar je mee gezien mag worden, een echte blikvanger!
 

Ben je op zoek naar een mooie, complete, karakteristieke en goedkope retro  kinderwagen? Gemaakt van weloverwogen en kwalitatieve materialen en die voldoet aan de strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort? Dan is Classic Romance zeker de kinderwagen voor jou!