• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderwagen 3 in 1 Sevilla

Kinderwagen 3 in 1 Sevilla, een fraaie reflectie van vreugde die je voelt voor je baby. Praktisch, handig, comfortabel en alleen bij ons te koop. Bestel hem nu!

Kinderwagen 3 in 1 Sevilla

Combi kinderwagen 3 in 1 Sevilla

Als er een kinderwagen 3 in 1 is die de vreugde weerspiegelt van de geboorte van een baby dan is het Sevilla wel. Zeg nou zelf, hier word je toch vrolijk van. Wij zijn dan ook trots dat Sevilla bij ons te koop is als eerste en enigste in Nederland.
 
Deze betaalbare combi kinderwagen 3 in 1 is zoals de naam al doet vermoeden een compleet pakket en voorbereid op alle fases van de aankomende 3 a 4 jaar. Sevilla is een kinderwagen met reiswieg, een wandelwagen met wandelwagenstoel en niet te vergeten een baby autostoel die ook op het onderstel gebruikt kan worden. Natuurlijk is dit niet alles en is kinderwagen 3 in 1 Sevilla uitgerust met de nodige accessoires: luiertas, regenhoes, insektennetje, parasol en adapters voor het autostoeltje.
 
De ontwerpers van Sevilla houden van baby's. Baby's zijn lief, schattig, zacht, onschuldig en hebben een hoog knuffel gehalte. Kinderwagen 3 in 1 Sevilla moest een weerspiegeling zijn van alle positieve emoties en gedachten die je krijgt wanneer je aan je baby denkt. Wat ons betreft is dit goed gelukt. Kinderwagen 3 in 1 Sevilla is een vrolijke combiwagen waar je menig compliment over zal ontvangen.