• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen 3 in 1 Cleo en Cleo Lux

Van tijgerprint tot neutraal. Kinderwagen 3 in 1 Cleo heeft veel variatie. Buiten dat is hij ook nog een gebruiksvriendelijk en comfortabel. Ontdek het nu!

Combi kinderwagen 3 in 1 Cleo en Cleo Lux

Combi kinderwagen 3 in 1 set Cleo

Al vele klanten voor je hebben deze geweldige kinderwagen 3 in 1 mogen ontdekken. Niet alleen hoe mooi en hoe gevarieerd het aanbod is van kleuren (maar liefst 50 verschillende kleuren en dessins) maar ook hoe fijn en comfortabel hij is in gebruik. Sinds dat wij de fantastische kinderwagen 3 in 1 set Cleo in ons assortiment hebben is hij een daverend succes en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Allereerst is deze combi kinderwagen 3 in 1 set heel erg compleet. Het is werkelijk een compleet "van de allereerste dag tot aan de kleuterschool" pakket. Je koopt het onderstel met reiswieg, wandelwagenstoel en baby autostoel. Uiteraard ontbreken bij deze combi kinderwagen 3 in 1 set de nodige accessoires niet! Zo zit er een regenhoes, muskietennetje, luiertas, verschoningsmatje, bekerhouder en parasol bij om deze complete kinderwagen nog completer te maken.

De kinderwagen 3 in 1 heeft een licht, aluminium onderstel, 360 graden draaibare wielen aan de voorkant, instelbare vering, goede betrouwbare centrale rem. ruime boodschappenmand en eenvoudig plug-in systeem.

Zeker ook niet onbelangrijk om te weten is dat deze prachtige combi kinderwagen 3 in 1 set alleen bij Baby en Kinderwereld te koop is. Dit maakt combi kinderwagen 3 in 1 set Cleo natuurlijk extra speciaal. Zelf hebben wij Cleo staan met luipaard print. Dus mocht je de behoefte voelen om hem eerst te komen bekijken, twijfel dan niet om contact op te nemen om een afspraak te maken!

Over deze combi kinderwagen 3 in 1 set valt zoveel te vertellen dat we het hier onmogelijk allemaal neer kunnen zetten. Wanneer je een mooie, handzame, veilige en comfortabele kinderwagen 3 in 1 zoekt, is Cleo zeker een aanrader!