• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vindt hier de beste matrassen voor jouw kind!

Door jarenlange ervaring en moderne technologieën te gebruiken, en door de verwachtingen van onze klanten te kennen, komen we tegemoet aan de behoeften van iedereen die van een gezonde en goede slaap wil genieten.

Vindt hier de beste matrassen voor jouw kind!

Matrassen - voor een goede nachtrust

Door jarenlange ervaring en moderne technologieën te gebruiken, en door de verwachtingen van onze klanten te kennen, komen we tegemoet aan de behoeften van iedereen die van een
gezonde en goede slaap wil genieten. Onze matras fabrikant biedt alleen de beste oplossingen van de hoogste kwaliteit die ongeëvenaard zijn in termen van comfort en bestendigheid
tegen beschadiging.

Vertrouw de experts

Het gekwalificeerde team streeft ernaar het aanbod nog uitgebreider en aantrekkelijker te maken voor hun klanten, en daarom blijven ze het assortiment diversifiëren en verrijken met nieuwe modellen. De slaapmatrassen zijn gebaseerd op nieuwe technologieën waaraan ze werken en die ze regelmatig implementeren. Het primaire doel is om jouw oplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden met behoud van aantrekkelijke prijzen.
  

Pocket-matrassen

Pocket-matrassen zijn een ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan comfort en kwaliteit. Elke veer heeft een afzonderlijke zak - de matras valt niet in en vervormt niet.

Schuimmatrassen

Met schuimmatrassen kun je jouw lichaam 's nachts nestelen, zodat het skelet kan ontspannen en regenereren. In het bijzonder is het belangrijk om de wervelkolom te ontlasten.

Latex matrassen

Latex matrassen hebben een duurzame structuur van het materiaal, dat zorgt voor een langdurig leven van de matras. Bovendien heeft het uitstekende ventilatie in de matras. Het is perfect voor mensen met allergieën.

Bonel matrassen

Bonel matrassen is matras dat soms ook wel een binnenvering matras wordt genoemd. Dat komt natuurlijk doordat er veren in het matras zitten. Deze veren in het matras zijn met elkaar verbonden en hebben een soort zandlopervorm. Het staaldraad waarmee de veren met elkaar verbonden zijn, kan erg verschillen in dikte. Hoe dikker de draad is, des te stugger het matras aanvoelt. Doordat de veren met elkaar verbonden zijn, is het matras vrij stevig. Gelukkig wordt er daarom in de kern van dit matras een drukverdeler toegepast en wordt het matras voorzien van een toplaag van comfortschuim. Op deze manier ligt het matras toch comfortabel en krijgt je lichaam de juiste ondersteuning. Een bonellvering matras is een goed matras als je een kleiner budget hebt; deze matrassen zijn namelijk goedkoper in aanschaf! Daarnaast ventileert een bonellvering matras erg goed, wat prettig is als je last hebt van nachtelijke transpiratie. Wil je een bonellvering matras kopen, dan moet je het wel prettig vinden om op een wat harder matras te liggen.