• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelbed Nikita

Tover de kinderslaapkamer om tot een sprookjes kinderkamer met als middelpunt dit fantastische stapelbed. Nikita laat de verbeelding van je kids spreken!

Stapelbed Nikita

Stapelbed Nikita

Tover de kinderslaapkamer om tot een sprookjes kinderkamer met als middelpunt dit fantastische stapelbed. Met dit stapelbed creëer je direct een fabelachtige sfeer waar je kinderen naar hartenlust kunnen fantaseren en spelen over de meest bewonderingswaardige avonturen. Een stapelbed is leuk! Natuurlijk is een goede nachtrust en veiligheid ook niet onbelangrijk. Voor jou als ouder zijn dat de belangrijkste prioriteiten! Stapelbed Nikita komt ook hier tegemoet aan je wensen.

Kinderbed Nikita is een stapelbed geschikt voor 2 personen gemaakt van MDF. Een kinderbed als stapelbed Nikita is erg handig om ruimte te besparen, vooral in kleine ruimtes waar elke m2 telt. Kenmerkend aan dit stapelbed is zijn interessante ontwerp en degelijk vakmanschap. De opberglade onder het kinderbed kan gebruikt worden om beddengoed in op te bergen maar ook speelgoed e.d. Erg praktisch dus!