• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelbed

Delen je kinderen de kinderkamer? Win ruimte met een stapelbed! Een stapelbed biedt veel voordelen. Het grote voordeel is dat een stapelbed ruimtebesparend is. De kinderen houden meer vloeroppervlak over om lekker te kunnen spelen en jij hebt meer lo...

Stapelbed

Kinder Stapelbed

Delen je kinderen de kinderkamer? Win ruimte met een stapelbed! Een stapelbed biedt veel voordelen. Het grote voordeel is dat een stapelbed ruimtebesparend is. De kinderen houden meer vloeroppervlak over om lekker te kunnen spelen en jij hebt meer loopruimte. Ideaal wanneer je beperkte ruimte in de kinderkamer hebt. Zo creëer je toch een fijne, comfortabele slaapplaats voor je kinderen en hou je ruimte over waar de kinderen fijn kunnen spelen.

 

Een stapelbed kiezen

Stapelbedden komen in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het is dus goed om van tevoren te bedenken wat je zoekt. Hou je van simpel zonder teveel poes pas of hou je van uitbundig met glijbaan en vrolijke kleuren? Ook qua afmetingen is er veel keuze. Zo zijn er stapelbedden die recht boven elkaar gestapeld zijn maar ook dwars zodat je een hoekvorm krijgt. De keuze is reuze. Bij het kiezen van een stapelbed staan niet alleen de wensen van de ouders bovenaan het is ook heel goed om na te denken wat je kinderen het fijnste en leukste zouden vinden het is tenslotte hun kamer en hun slaapplek. Zouden je kinderen het bijvoorbeeld niet geweldig vinden om elke dag in een brandweerauto of bus wakker te worden of elke ochtend met een glijbaan naar beneden te glijden. Zeg nou eerlijk daar droomde jij vroeger als kind toch ook van?

 

Kwaliteit en veiligheid van stapelbedden

Het assortiment stapelbedden van Baby en Kinderwereld is met zorg samen gesteld. Alle stapelbedden voldoen aan de strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Zo ben je dus verzekerd dat een stapelbed uit ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit is en gemaakt van stevige, duurzame materialen die een (kinder)leven lang mee gaan. Zoals algemeen bekend vinden kinderen het leuk om te spelen en te ravotten op bed. Dit is nu eenmaal kinder eigen. Een stapelbed moet dus wel tegen een stootje kunnen!