• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelgoed kist

Lijkt het bij jou weleens of je in een speelgoedwinkel leeft? De speelgoed verzameling van je kleine spruit groeit de pan uit! Met een speelgoed kist kan je al het speelgoed van je kleintje netjes en georganiseerd opruimen.

Speelgoed kist

Speelgoed kist

Lijkt het bij jou weleens of je in een speelgoedwinkel leeft? De speelgoed verzameling van je kleine spruit groeit de pan uit! Met een speelgoed kist kan je al het speelgoed van je kleintje netjes en georganiseerd opruimen. Een speelgoed kist ziet er niet alleen leuk uit maar biedt tevens veel ruimte voor knuffels, blokjes, autootjes, poppen, muziekinstrumentjes en ga zo maar door. Het staat erg leuk in de woonkamer maar ook in de babykamer of kinderkamer waar je de speelgoed kist in het begin bijvoorbeeld ook als dekenkist kan gebruiken om dekens en boxkleden in op te bergen.

 

Een speelgoed kist kiezen

Waar komt de speelgoed kist te staan? In de woonkamer, babykamer, kinderkamer of in een andere ruimte? De plaats waar de speelgoed kist komt te staan kan je keuze beïnvloeden. Wil je een speelgoedkist die bij je interieur past of wil je een leuke blikvanger waar je zoontje of dochtertje helemaal blij van wordt?  Een speelgoed kist kan je los kopen maar uiteraard kan je ook een complete babykamer of complete kinderkamer kopen waar de speelgoed kist al bij zit. Dan heb je alles compleet in dezelfde stijl.