• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby ledikant

Tussen ons ruime aanbod baby ledikanten staat vast ook de jouwe! Vind het perfecte baby ledikant voor de mooiste babykamer. Een mooi geschenk aan jouw baby!

Baby ledikant

Baby ledikant

Een baby ledikant waar je baby heerlijk in kan slapen dat is wat iedere ouder voor zijn kleine spruit wenst. Het is een plekje voor je baby waar het meerdere keren per dag zijn ogen dicht en weer open zal doen. Het is ook de plek die je kindje in het begin het meeste zal gebruiken want baby's slapen in het begin heel veel zowel overdag als 's nachts. Het is één van de eerste levensbehoeften van je baby. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het baby ledikant voor in de babykamer.

 

 

Een baby ledikant kiezen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom is het aanbod baby ledikanten groot en gevarieerd. Het is de kunst om een baby ledikant te vinden die past bij jouw smaak, die voorziet in alle behoeften voor je baby, past binnen je budget en last but not least veiligheid en comfort biedt voor je baby.


Het is belangrijk te bedenken of het baby ledikant een vaste plek krijgt (dit is wel aan te raden). Is dit niet het geval dan zijn wieltje met de mogelijkheid tot blokkeren onder het baby ledikant een uitkomst. Wil je een los baby ledikant kopen of een complete babykamer met baby ledikant inbegrepen zodat alles één geheel is en harmonieus bij elkaar past? In het begin zal het baby ledikant hoog staan maar het is zeker een must om te kiezen voor een verstelbare bodem zodat je het baby ledikant kan verlagen naarmate je kindje leert rollen, zitten, zich op te trekken en te staan. Je wilt er natuurlijk niet aan denken dat je kindje eruit valt. Welke stijl of thema wil je? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden zoals: donker hout, licht hout, strak/modern, romantisch, thema (bijvoorbeeld een disney ledikantje), landelijk. Ga dus bij jezelf te raden wat bij je past.


Bij www.baby-en-kinderwereld.nl vindt je een zorgvuldig geselecteerd assortiment baby ledikanten in een breed scala aan stijlen en thema's. Denk bijvoorbeeld aan romantisch, disney figuren, donker, licht, praktisch en functioneel. Stuk voor stuk apart en origineel voor betaalbare prijzen. Bekijk het assortiment en overtuig jezelf!

 

 

Baby ledikant tips en veiligheid

  • Het baby ledikant moet glad afgewerkt zijn en vrij van scherpe randen, punten en uitsteeksels. Ook knopvormen mogen niet puntig zijn. Het kindje zou eraan kunnen blijven haken.
  • Zorg voor een verstelbare bodem zodat je het baby ledikant kan verlagen naarmate je kindje ouder wordt.
  • De afstand tussen de spijlen moet tussen de 4,5 cm en de 6,5 cm zijn.
  • Het is verstandig om geen knuffels, kussens, doekjes enz in het baby ledikant te leggen. Een baby kan nog niet zelf zijn hoofdje goed optillen en draaien en hierdoor bestaat de kans op ademnood of verstikking.
  • Kindermeubels moeten geproduceerd zijn volgens de Europese veiligheidsnorm: EN 716

 

 

Voor meer informatie of advies kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. 070-887 57 99 of 06-589 77 420