• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kindermeubel collectie Ridders en Draken

De stevige houten kindermeubels uit de kindermeubel collectie Ridders en Draken zijn versierd met de prachtige
muurschildering van speelse ridders, vuurspuwende draken en een landschap van een middeleeuws kasteel.

Kindermeubel collectie Ridders en Draken

Houten kindertafel met 2 stoeltjes

De stevige houten kindermeubels uit de kindermeubel collectie Ridders en Draken zijn versierd met de prachtige muurschildering van speelse ridders, vuurspuwende draken en een landschap van een middeleeuws kasteel. 

Neem plaats aan een tafel vol plezier met je favoriete ridders uit de kindermeubelserie  Ridders en Draken. De stevige houten tafel is versierd met prachtige speelse ridders, vuurspuwende draken en een landschap van een middeleeuws kasteel. Neem plaats op een stoel die is gebouwd voor de machtigste van de ridders met nobele en renaissancistische rugleuningen en kroonluchters. Verwen jezelf vandaag met deze speelse meubels uit een immer populaire klassieke collectie.

Milieu vriendelijk

De met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.