• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een complete kinderkamer kopen is de beste beslissing! Alles in 1 stijl!

Als ouders wil jij het beste voor jouw kind. Dan wil je hem of haar ook een hippe kinderkamer geven met duurzame kindermeubels. Bij Baby en Kinderwereld vind je die kinderkamer.

Een complete kinderkamer kopen is de beste beslissing! Alles in 1 stijl!

Een complete kinderkamer kopen

Kinderslaapkamer compleet

Het is niet zo gek dat vele ouders een complete kinderkamer kopen, want net zoals in de rest van jouw huis wil je in de kinderkamer ook een vertrouwde en warme sfeer is. Er zijn heel veel stylen en hippe kindermeubels te koop die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Dat is belangrijk. Want ook jouw kind wil een plekje waar hij of zij zich helemaal thuis voelt, en waar hij kan leren, spelen, zijn vrienden of vriendinnen kan ontmoeten en om een goede nachtrust te krijgen. Het is daarom ook zeer
waardevol als je dit kan realiseren met een complete kinderkamer waarin alles bij elkaar past en één geheel creéert. Het kopen van een complete kinderkamer is daarom ook zeer populair.

Het inrichten van de kinderkamer met mooie kindermeubels

Je bent op zoek naar een complete set kindermeubels voor een meisjeskamer of een jongenskamer. Bij Baby en Kinderwereld kun je zeker die ene kinderkamer vinden waar jouw zoon of dochter helemaal mee in de wolken is. In ons assortiment vind je die ene hippe meidenkamer voor jouw dochter(tje), of die stoere jongenskamer voor jouw zoon(tje). Misschien zoek je wel een leuke complete Disney kinderkamer? Met ons assortiment kun je alle kanten op. Natuurlijk bieden wij ook complete kinderkamers aan die neutraal zijn.

De basis van kinderkamer meubels en de eventuele uitbreiding

Als basis moet je bij een complete kinderkamer denken aan 2 a 3 meubelstukken.

Wanneer je een complete kinderkamer koopt moet je denken aan 2 a 3 meubelstukken als basis. Een complete set voor een kinderslaapkamer bestaat in de regel uit een (doorgroei) kinderbed, een kinderburo en/of kinderkledingkast. Bij Baby en Kinderwereld vind je naast de basis ook nog andere kindermeubels om de kinderkamer mee uit te breiden. Denk hierbij aan kindermeubels als een speelgoedkist, ladekast / commode, boekenkast of nachtkastje. Wanneer de slaapkamer van jouw kind niet zo groot is dan heb je met een basis set met een kinderbed, kinderburo en/of kinderkledingkast ruim voldoende. Ook is het dan misschien handig om te kijken naar een halfhoogslaper of hoogslaper waar het bureau en eventueel wat kastruimte al is ingebouwd. Wanneer de kamer van jouw kind groter is, dan is het misschien ook leuk om de kindermeubel set uit te breiden met bijvoorbeeld een extra ladekast, een speelgoedkist, boekenkast of wellicht een tafeltje met 2 stoeltjes.

Kindermeubels van hout

Houten kindermeubels zijn duurzamer en hebben een langere levensduur. Baby en Kinderwereld is het daar dan ook helemaal mee eens. In ons assortiment complete kinderkamers vind je daarom alleen kinderkamer meubels die een goede kwaliteit hebben en vervaardigd zijn van verantwoord hout. Voor jouw kinderen is alleen het beste goed genoeg. Onze complete sets houten kindermeubels zijn allemaal getest aan de strenge testen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Wanneer je goede kwaliteit kindermeubels koopt investeer je gelijkertijd in de toekomst. Wij snappen dat het een investering is om een kinderkamer compleet aan te schaffen, maar het is heel erg belangrijk dat je kiest voor goede en duurzame kindermeubels waar je lang mee doet. Dergelijke kinderkamer meubels gaan jaren mee waardoor je kind er in zijn studiejaren ook wat aan heeft. Wie weet wordt jouw complete kinderkamer van Baby en Kinderwereld wel doorgegeven aan de volgende generatie. Het zou zo maar kunnen dat het een familie erfstuk wordt.