• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderkamer, tienerkamers en kindermeubels

Baby en Kinderwereld is de webshop voor de leukste babykamers, kinderkamers, Disney kamers, Combi,- Retro en Tweeling kinderwagens. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor beddengoed, wikkeldekentjes, baby slaapzakjes etc. Er komt heel wat bij kij...

Kinderkamer, tienerkamers en kindermeubels

Slapen


Slapen is één van de belangrijkste levensbehoeften. Daarom is het uiterst belangrijk om een goede omgeving te creëeren voor een goede nachtrust. Het spreekt voor zich dat wanneer er zich een baby aandient je op zoek gaat naar een mooie babykamer. Een baby slaapt erg veel vooral in het begin en daarom is een goede babykamer van essentieel belang.


Je baby wordt al snel ouder en verandert van een lief klein dotje naar een energiek kind met zijn eigen interesses en persoonlijkheid. Tijd dus voor een kinderkamer. Ook een kinderkamer is erg belangrijk. De kinderkamer is nu niet meer alleen een kamer om te slapen, aan en uit te kleden en een luier te verschonen maar transformeerd langzaam maar zeker naar een ruimte waar je kleine spruit zich kan terug trekken, ontwikkelen, slapen en spelen. Het is dus erg belangrijk dat de kinderkamer aan al die behoeften tegemoet komt.


Na de kinderkamer breekt het moment aan om te veranderen naar een tienerkamer. Je kind heeft nu zijn eigen persoonlijkheid, ideeën, hobbies en niet te vergeten een eigen smaak! De tijd van roze en blauw is voorbij. De tienerkamer wordt een weerspiegeling van je kind die nu beetje bij beetje een jong volwassene wordt. Je puber is toe aan een echt plekje voor zichzelf en daar hoort natuurlijk een al dan niet complete tienerkamer bij waar zijn/haar karakter, hobbies en stijl centraal staat.

 

Alles bij één online babywinkel 

Buiten dat je bij Baby en Kinderwereld terecht kan voor losse meubels zoals een kinderbed, ledikant, wieg, commode, kinderkast, autobed, prinsessenbed, kinderbureau, boekenkast enz heb je ook een ruime keuze uit een complete babykamer, complete kinderkamer of een complete tienerkamer. Ook voor accessoires en decoratie voor de babykamer, kinderkamer of tienerkamer zit je goed. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang, beddengoed, vitrage/gordijnen, kussens, wandlampen en plafondlampen, wieg of ledikant aankleding en verschillende textiel sets voor de wieg of ledikant. Zo heb je alles bij elkaar in 1 online babywinkel. Ons assortiment voldoet aan alle strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort en daar bovenop is ons assortiment ook nog eens groot, uniek en betaalbaar! Maak dus gerust je keuze!