• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderbureau Piraten

1 / 2
€417,75
Een nieuwe collectie voor kleine schatzoekers. Piraten - uniek, piraat graphics gecombineerd met vrolijke kleuren en gravures maken dat zelfs volwassenen zich vermaken in het rijk van de maritieme veroveringen
Levertijd levertijd 6-7 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kinderbureau Piraten

Kinderureau Piraten

 

Piraten wie kent ze niet? Kinderkamer collectie Piraten is een prachtige stoere jongenskamer met karakteristieke Piraten uitstraling.


Kinderbureau Piraten

 

Kinderbureau Piraten fleurt de kinderkamer helemaal op. Met deze kinderkamer maak je een heerlijke plek waar het leven van je kostbaarste bezit zich heerlijk kan ontwikkelen. Niet alleen een prettige plek voor je kindje maar ook zeker voor jezelf. Kies je voor een kinderbureau uit de kindermeubel serie Piraten dan wordt het zoeken naar decoratie en accessoires tegelijkertijd ook eenvoudiger omdat je gerelateerde producten overal kunt tegenkomen Hierdoor heb je de mogelijkheid om een echt knusse en stijlvolle kinderkamer te creëren.


Pluspunt 

 

Een groot pluspunt van deze stoere jongenskamer Piraten is dat je de kamer kunt uitbreiden met andere meubels van hetzelfde thema zoals een speelgoedkist, nachtkastje, bed, bureau, en alles in hetzelfde thema. Als babykamer kun je later ook het ledikant kan vervangen voor een peuterbed van hetzelfde thema waardoor je de babykamer gemakkelijk naar een kinderkamer of peuterkamer kan veranderen zonder alles opnieuw te hoeven kopen.

 

Kinderbureau Piraten

 

De printen hebben mooie heldere kleuren die worden gewaarborgd door een speciale transparante afwerking die beschermd tegen slijtage. Veilig schoon te maken met een doek en een sopje.


Eigenschappen


Geschilderd mat MDF fronten - Geschilderd met water verf, UV bestendig
Unieke 3D gravuren
Gelamineerd plaat bestand tegen krassen
Afgeronde hoeken verhogen de veiligheid (desktop en fronten)
Ondersteunnde elementen die niet het wegglijden van planken tegen gaat
BLUM® meubelen producten met stille sluit functie
Belt voor het veiligstellen van de meubels tegen omvallen

 

1450 x 600 x 740 mm

Let op: Om de kinderkamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 6 a 8 weken na bestelling en betaling te realiseren.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen