• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderbed Treintje 160x80 incl lade + gratis matras

1 / 2
€389,00
Kinderbed Treintje in de maat 160 x 80 cm bij Baby en Kinderwereld is een geweldige keuze voor elke ouder. Speciaal voor onze kleine treinmachinisten.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kinderbed Treintje 160x80 incl lade + gratis matras

Compleet kinderbed met lade & gratis matras - Treintje

 

Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij of zij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Wat dacht je van dit zeer complete Treintje kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden!
 
Dit kinderbed met lade wordt het stralende middelpunt van elke kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit kinderbed met lade is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt dit compleet kinderbed met lade ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
 


Compleet kinderbed met lade - Treintje

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Dit complete kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden is alles wat je kindje nodig heeft. Met complete kinderbed wordt alles dus optimaal benut inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.
 


Veiligheid en comfort

Voor een kleintje is het vaak een grote en spannende stap om naar een echt groot kinderbed te veranderen. En ook voor mama's en papa's. Je maakt je toch een beetje zorgen of je kleine niet uit bed valt en of het goed gaat. Dit complete kinderbed met lade neemt deze zorg weg. Door de 2 veiligheidsranden van c.a. 70 cm lang die bij dit kinderbed geleverd worden is je kindje aan beide kanten beschermd tegen het uit bed vallen. Later wanneer je kind aan het grote kinderbed gewend is kunnen ze er ook weer makkelijk afgehaald worden.
 
Dit complete kinderbed wordt geleverd inclusief lattenbodem en gratis schuimmatras die een gewicht kan hebben tot 100 kilo. Je kan met dit kinderbed dus makkelijk een aantal jaren vooruit!
 


Materialen en afwerking

Het kinderbed met lade heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van 18 mm spaanplaat. Het is een solide en stevig bed waar je kind jaren plezier van zal hebben.
 
De stijl van het bed is Noors grenen. Van een afstand lijkt het bed wit terwijl als je dichterbij komt je de mooie structuur van houtnerven ziet. Dit subtiele detail geeft dit kinderbed met lade net dat beetje extra! De foto's zijn imprints op het hoofd- en voeteneinde en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit complete kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.
 
 

Specificaties & eigenschappen

Maat

  • kinderbed 160 x 80 cm (externe afmetingen: 164 x 85 x 65 cm)
 
  • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo
  • Beschermranden aan beide zijkanten, van elk c.a. 70 cm
  • Inclusief lattenbodem
  • Inclusief gratis schuimmatras
  • Inclusief opberglade onder het bed
  • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF
  • De rest is gemaakt van 18mm spaanplaat
  • Erkend
  • Exclusief verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld
 
Laat je kindje genieten van kwaliteit, comfort en veiligheid en bovenal genieten van dit fraaie bed. Onmisbaar in elke stoere kinderkamer, dit super mooie, leuke en vooral complete kinderbed met lade!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen