• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten motoriek center - tuin

€39,95
De nieuwe driehoekige kubus is op vele manieren een leuk, interessant ontwerp met kleurrijke kleuren. Wat dit product onderscheidt is het ontwerp.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Houten motoriek center - tuin

Houten motoriek center - tuin

De nieuwe driehoekige kubus is op vele manieren een leuk, interessant ontwerp met kleurrijke kleuren. Wat dit product onderscheidt is het ontwerp. Typisch, de motoriek kubus, zoals de naam al doet vermoeden, heeft een vierkante basis. Dit product is gebaseerd op een driehoek. Bovendien is het niet alleen smal bovenaan. Daarnaast ken je veel van de inwoners uit de tuin en geeft dit veel plezier.

 

Het speelgoed biedt vier verschillende leuke opties:

Aan de bovenkant een lus met twee metalen geleiders. Op elk vier gekleurde kralen (3 ronde en één andere: blad en bij). Jouw kind oefent op deze manier, met de kralen, de hand-oog coördinatie uit.
Een metalen xylofoon bestaande uit vijf delen, zodat jouw kind de eerste geluiden kan horen. Ook inbegrepen is een stok. Op de bovenkant van de basis is speciaal een extra gat gemaakt, waar je de stok in kan zetten zodat het niet kan kwijtraken en altijd bij de hand is.
Dan de boom. Er zijn drie blokken in de vorm van een cirkel, een driehoek en een vierkant. Jouw kind heeft de taak om een ​​appel met een bijpassend gat op de vorm van zijn keuze te plaatsen. Daardoor wordt de hele boom bedekt met mooie rode vruchten. Jouw kindje leert op een prettige manier logisch te denken. Bevat drie appels.
Aan de laatste kant is een vrolijke kikker en spinnenweb met een spin. Chunk met lieveheersbeestje kan worden verplaatst. Aan de andere kant, als jouw kindje het hoofd van de kikker begint te draaien, beginnen haar ogen te draaien. Deze kant van die speelgoed zal jouw kleine zeker vermaken.
Het extra voordeel van het speelgoed zijn de kleuren en de aangename huisdieren.

Leeftijd: 2+

Afmetingen: 30 x 22cm

CE-conformiteitsverklaring

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen