• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten loopwagen met educatieve blokken

€59,95
Een leuke, kleurrijke en interactieve loopwagen met gekleurde blokken. Voor heel veel speelplezier. Ook leuk om kado te geven.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Houten loopwagen met educatieve blokken

Houten loopwagen met educatieve blokken

Een leuke, kleurrijke en interactieve loopwagen met gekleurde sorteer blokken. Voor heel veel speelplezier. Deze loopwagen is een speeltje die vele functies combineert. Speciaal ontworpen die het jouw kindje gemakkelijker maakt om te leren lopen, en leuke blokken om mee te bouwen wat goed is voor de motoriek van jou kleine.

Het is zodanig ontworpen dat het kind stabiel en comfortabel kan staan en lopen. Als jouw kindje moe is van het lopen, kan hij zich heerlijk vermaken door met de blokken spelen.

 

De blokken

De blokken zijn fabelachtig kleurrijk in interessante vormen en patronen. Het geeft u de mogelijkheid om vormen te sorteren en te leren. In de set vindt je 12 blokken in verschillende vormen en kleuren. Daarnaast zijn er drie speciale elementen die bovenop de kar kunnen worden gestapeld en in een van de gaten te passen. U kunt de blokken in verschillende kleuren of op verschillende manieren leggen.

Deze loopwagen zal een stuk speelgoed zijn om te helpen bij de eerste stappen, maar zal ook functioneren als een mobiele speelgoedcontainer die bijvoorbeeld kan worden gebruikt bij het meenemen van ander speelgoed. Het kind kan ook hun favoriete teddyberen of poppen hierin meenemen.

 

Eigenschappen

12 gekleurde blokken in vijf vormen (cirkel, driehoek, vierkant, vijfhoek, ster)
3 houten overlays met gaten die overeenkomen met de blokken
Het geheel is gemaakt van gelakt hout, dat is een natuurlijk materiaal, warm en aangenaam om het aan te raken, en bovendien veel duurzamer dan plastic. De speelgoedwielen hebben rubberen banden die betere grip op de grond bieden.

Het geheel mooi ontworpen en gemaakt.

Afmetingen: 28 x 35 x 40 cm

Leeftijd: 10m +

 

CE-conformiteitsverklaring

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen