• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten loopwagen met blokken

€54,95
Een leuke, kleurrijke en interactieve loopwagen met gekleurde blokken. Voor heel veel speelplezier. Ook leuk om kado te geven.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Houten loopwagen met blokken

Houten loopwagen met blokken

Een leuke, kleurrijke en interactieve loopwagen met gekleurde blokken. Voor heel veel speelplezier. Deze loopwagen is een speeltje die vele functies combineert. Speciaal ontworpen die het jouw kindje gemakkelijker maakt om te leren lopen, en leuke blokken om mee te bouwen wat goed is voor de motoriek van jou kleine.

Het is zodanig ontworpen dat het kind stabiel en comfortabel kan staan en lopen. Als jouw kindje moe is van het lopen, kan hij zich heerlijk vermaken door met de blokken spelen.

 

De blokken

De blokken zijn fabelachtig kleurrijk in interessante vormen en patronen. Er zijn 30 blokken in de set.

Deze loopwagen zal een stuk speelgoed zijn om te helpen bij de eerste stappen, maar zal ook functioneren als een mobiele speelgoedcontainer die bijvoorbeeld kan worden gebruikt bij het meenemen van ander speelgoed. Het kind kan ook hun favoriete teddyberen of poppen hierin meenemen.

 

Eigenschappen

Het geheel is gemaakt van gelakt hout, dat is een natuurlijk materiaal, warm en aangenaam om aan te raken, en bovendien veel duurzamer dan plastic.

De speelgoedwielen hebben rubberen banden die een betere grip op de grond bieden.

Het geheel is mooi ontworpen en gemaakt.

Afmetingen: 28 x 39 x 47 cm

Gewicht: 3 kg

Leeftijd: 10m +

 

CE-conformiteitsverklaring

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen