• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten kinderschommelstoel - Dinosaurus Koninkrijk

€169,95
Nu kan je kleintje rocken met deze fantastische 'Tyrannosaurus Rex Schommelstoel! Aardse groene en bruine tonen geven deze schommelstoel een prachtige aanblik van een landschap lang geleden met Dinosaurussen.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Houten kinderschommelstoel - Dinosaurus Koninkrijk

Houten kinderschommelstoel

Nu kan je kleintje rocken met deze fantastische 'Tyrannosaurus Rex Schommelstoel! Aardse groene en bruine tonen geven deze schommelstoel een prachtige aanblik van een landschap lang geleden met Dinosaurussen. Jouw kind zal hier zeker van houden. Avontuurlijk maar veilig, deze schommelstoel is uitgerust met hoogwaardig stevig hout, niet-giftige verf en de garantie dat je hebt geïnvesteerd in iets waar je kind nooit genoeg van zal krijgen! Zelfmontage vereist. Perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Materiaal: hout
Afmetingen: b 43 x h 74 x d 58 cm
Gewicht: 7 kg
Montagetijd: ca. 10 minuten

Geschikt vanaf 3 jaar.

Milieu vriendelijk

De kindermeubels zijn met veel zorg en liefde handgemaakt en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

Deze prachtige kindermeubeltjes zijn ook geweldig om kado om te geven.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen