• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten boekenkast - Piraten Eiland

€209,95
Ahoy, je hebt het gevonden! De beste plaats om uw favoriete boeken op te slaan. Deze met de hand beschilderde en met de hand gesneden Piraten Boekenkast is de ultieme plek om uw boeken en andere items op te slaan.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Houten boekenkast - Piraten Eiland

Houten boekenkast

Ahoy, je hebt het gevonden! De beste plaats om uw favoriete boeken op te slaan. Deze met de hand beschilderde en met de hand gesneden Piraten Boekenkast is de ultieme plek om uw boeken en andere items op te slaan. Drie ruimtegebieden bieden een kans om wat van je spullen op te stapelen, en de la daaronder is een geweldige plek om wat herinneringen te verbergen.


Met de hand beschilderd en met de hand gesneden ontwerp met duurzame houten constructie en niet-giftige verf. 3 planken, piraten creaties en 2 laden voor gemakkelijke opslag in de kinderkamer. Met 2 haken om aan de muur te bevestigen voor een stevige constructie. Verpakt met stapsgewijze montage-instructies. Volwassen montage vereist. Aanbevolen voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Milieu vriendelijk

Deze fabrikant maakt al sinds 1977 met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat
betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

Afmetingen boekenkast:

materiaal: hout

Afmetingen: b 59 x h 106 x d 28 cm
Gewicht: 15 kg
Montagetijd: ca. 20 minuten

Geschikt vanaf 2 jaar.

Verbeelding. Het is de wereld waarin onze kinderen leven. Het is onze missie om met de hand vervaardigd, met de hand geschilderd meubilair te bouwen dat een geest opbouwt en avonturen inspireert.

Deze prachtige kindermeubeltjes zijn ook geweldig om kado om te geven.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen