• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoogslaper met bureau Bonny - Oranje

1 / 2
€999,00
Multifunctionele hoogslaper Bonny is veelvoudig inzetbaar en bied veel praktische oplossingen. Een hoogslaper met bureau en 2 extra bedden. Ideaal!
Levertijd 3-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Hoogslaper met bureau Bonny - Oranje

Multifunctionele hoogslaper Bonny

Multifunctionele hoogslaper Bonny is veelvoudig inzetbaar en bied veel praktische oplossingen. Het is een hoogslaper met bureau (uitschuifbaar), een hoogslaper met onderschuifbed, het is een bed met opbergruimte. Je kunt het gebruiken voor 1 persoon maar het is tegelijkertijd ook een 2 persoons hoogslaper en zelfs te gebruiken voor 3 personen wanneer je een matras in de uitschuifbare lade onder het onderschuifbed legt. Deze alleskunner maakt van een kleine ruimte een kamer met heel veel mogelijkheden. Ook wanneer je ruimte genoeg hebt is deze hoogslaper met bureau een aanwinst.

Bonny is beschikbaar in verschillende trendy kleuren en is rondom voorzien van beschermranden zodat er niemand uit bed kan vallen tijdens het slapen. Waar ook goed over nagedacht is, is dat de ladder naar boven aan de zijkant van hoogslaper geplaatst is zodat de gehele breedte benut kan worden voor het bureau en het extra onderschuifbed.

Bonny word geleverd als een zelf montage pakket. Het bed is gemaakt van spaanplaat bekleed met kunststof en MDF. De moeilijkheidsgraad van het monteren is medium en de handleiding is gemakkelijk te lezen en te volgen. Alle benodigdheden om hoogslaper Bonny in elkaar te zetten zitten erbij en de montagetijd word geschat tussen de 2 en de 3 uur.

 

Afmetingen

D 211,2 x B 101,7 x H 160,8

 

De set bestaat uit:

  • Bed
  • Bureau
  • Bedlades
  • Lattenbodems
  • Duidelijke handleiding en benodigdheden

 

Hoogslaper met bureau en onderschuifbed Bonny is de ideale keuze voor elke slaapkamer!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen