• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hobbelpaard Rosa

1 / 2
€79,95
Een schattig hobbelpaard gemaakt van zacht pluche materiaal zal een prachtige speelvriend zijn. Een klassiek schommelpaard dat velen van ons herinneren uit de eigen kindertijd.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Hobbelpaard Rosa

Hobbelpaard Rosa

Een schattig hobbelpaard gemaakt van zacht pluche materiaal zal een prachtige speelvriend zijn. Een zeldzaam mooi paard: gevlekt met mooie lange manen en staart, die ook perfect zijn om te kammen. Glijders en handgrepen zijn gemaakt van hout. Een klassiek schommelpaard dat velen van ons herinneren uit de eigen kindertijd.

 

Een schattig hobbelpaard 

Een schattig hobbelpaard gemaakt van zacht materiaal zal een prachtige speelvriend zijn. Houten glijders en handgrepen. Dit is een klassiek rockend paard dat veel van ons herinneren uit de kindertijd.

Een extra aantrekkingskracht is het geluid dat de paardenhak brengt tijdens het rijden. Druk gewoon op een oor en het geluid van paardgallende hoeven klinkt. Na het tweede oor te drukken zal het paard een vrolijk lied zingen. LET OP! Terwijl het lied zingt, beweegt de pony zijn lippen en staart. Een extra attractie zal het gloeiende hart zijn. Als je het oor langer vast houd dan flikkert zijn hart en knippert het rood.

Hobbelpaard Rosa is uitgerust met zadel en pennen. Het geheel is gemaakt met aandacht voor detail en hoge kwaliteit van het speelgoed. Het zadel is speciaal gevormd om het kind comfortabel te zitten. Het zadel is zelfs in roestvrijstalen gemonteerd. .

In tegenstelling tot andere goedkopere polystyreen modellen heeft Rosa een metalen constructie. Dankzij dat, is het stabiel en zal het lang plezier geven. Het belangrijkste is de veiligheid van onze kinderen.

Materiaal: natuurlijk hout en pluche + metaal stabiele constructie

Afmetingen: hoogte 65cm, lengte 60cm

Hoogte van de stoel vanaf de grond: ongeveer 43cm

Maximaal draaggewicht: 30 kg

Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

CE-conformiteitsverklaring

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Benthe 10-11-2017
Reviews

Ontzettend leuk, niet duur, goede kwaliteit en ware entertainment voor ons dochtertje.

Merel 22-10-2017
Reviews

Stevige constructie, hoog knuffel gehalte, leuk niet storend geluid en bewegingen, prima kwaliteit. Mijn kleine meid zal er heel blij mee zijn.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen