• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Frozen kinderbed compleet met lattenbodem

€199,00
Geweldig leuk Frozen kinderbed. Laat de kinderkamer stralen met alle vriendjes uit je kind zijn/haar favoriete film. Met dit Frozen kinderbed compleet met lattenbodem tover je in no time een big smile op zijn/haar gezicht!

Wanneer uw dochtertje gek is
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Frozen kinderbed compleet met lattenbodem

Frozen kinderbed compleet met lattenbodem

Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Wat dacht je van dit geweldig Frozen kinderbed? Inclusief lattenbodem en veiligheidsranden. De opberglade en het matras kun je er los bij bestellen!

Dit Frozen kinderbed wordt het stralende middelpunt van elke Frozen kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit Frozen kinderbed is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt dit Disney kinderbed ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
 
 

Compleet kinderbed Frozen

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Compleet kinderbed Frozen is inclusief gratis lattenbodem en heeft daarnaast de mogelijkheid om het matras en de super praktische opberglade er optioneel extra bij te bestellen zodat je echt een compleet kinderbed hebt. Met compleet kinderbed Frozen wordt alles dus optimaal benut inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.
 
 

Materialen en afwerking

Het Frozen kinderbed heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van spaanplaat. Het is een solide en stevig kinderbed waar je kind jaren plezier van zal hebben.

De afbeeldingen op het hoofd- en voeteneinde zijn imprints en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit Frozen kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.
 


Specificaties & eigenschappen

  • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo
  • Frozen kinderbed 160 x 80 cm
  • Kleur: Wit, Noors grenen of licht eiken
  • Inclusief lattenbodem
  • Matras (optioneel
  • Opberglade onder het bed (optioneel)
  • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF 
  • De overige delen van spaanplaat
  • Licensed 
  • Exclusief verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld
 

Laat je kindje genieten van kwaliteit, comfort en veiligheid en bovenal genieten van haar favoriete vriendjes uit Frozen. Onmisbaar in elke Frozen kinderkamer, dit super mooie, leuke Frozen kinderbed!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen