• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische Vespa Kinderscooter - rood

€249,95
Is jouw zoon of dochter gek van een scooter? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Baby en Kinderwereld vind je een leuk assortiment elektrische kindermotoren.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Elektrische Vespa Kinderscooter - rood

Elektrische Vespa kinderscooter

Is jouw zoon of dochter gek van een scooter? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Baby en Kinderwereld vind je een leuk assortiment elektrische kindermotoren. Wat dacht je van deze fraaie Vespa kinderscooter, die zeker voldoet aan de vereisten van zowel de kleine bestuurder als zijn ouders. Sensationeel ontworpen, opvallend kleurenschema en innovatieve oplossing, die het voertuig van stroom voorziet met een batterij.

Deze kinderscooter is vervaardigd met alle details van de Vespa. Het geheel ziet er te gek uit - jouw zoon of dochter zal zich geen moment vervelen met deze scooter en zal hem helemaal te gek vinden. Iedereen zal verbluft zijn van het uiterlijk en kijken naar de bouw van deze Vespa kinderscooter. Hij is uitgerust met een display met 3 verschillende melodische versies, MP3- en TF-invoer..

De Scooter is perfect zijn voor alle kinderen die nog niet zelf kunnen rijden ivm het houden van hun balans. Het onderhoud van de Scooter is heel eenvoudig - het is genoeg voor een jonge bestuurder om gemakkelijk plaats te nemen op de stoel, de START-knop in te drukken en dan met de rechtervoet op het gaspedaal te drukken. Klaar, nu kan hij of zij er vandoor gaan! Het stoppen van het voertuig is net zo eenvoudig - wanneer jouw kind zijn voetje van het gaspedaal trekt zal de kindermotor stoppen. Het is een heel eenvoudige en veilige oplossing.

De constructie van de scooter, zijn gemaakt van een speciaal, bestand tegen frequent rijdend plastic. Brede wielen hebben een vernieuwde structuur, waardoor de peuter zijn Vespa schooter niet alleen op een recht, glad oppervlak kan berijden. Een hoorn en een muziekpaneel zijn een geweldige leuke verrijking, waardoor jouw kind met zijn favoriete melodieën op de achtergrond kan reizen.

De kinderscooter is volgens de instructies van de fabrikant bedoeld voor alle bestuurders vanaf 3 jaar. Deze Scooter is erg veilig, wat nog wordt benadrukt door het CE-certificaat, dat een bevestiging is dat het voldoet aan de strenge eisen van de Europese Unie. De kinderscooter van jouw kind is gemaakt van duurzaam, solide en bovenal gecertificeerde materialen van de hoogste kwaliteit, die in combinatie met de prestaties met aandacht voor detail garant staan voor een lang en comfortabel plezier. Wordt geleverd met een handleiding die de zelf assemblage van alle elementen vergemakkelijkt.

 

TECHNISCHE DATA

Uitgerust met een display met 3 verschillende melodische versies, MP3- en TF-invoer.
Batterij: 2 x 6 V 4,5 Ah
Leeftijd gebruiker: 3-6 jaar
Maximale laadcapaciteit (gebruikersgewicht): 30 kg
Rijsnelheid: 2 - 3 km / h
Afmetingen van het voertuig: 102 x 50.5 x 75.5 cm
Oplader: 230-240 V AC 50 - 60 Hz ingang,
12 V DC 700 mA-uitgang
Batterij oplaadtijd: 10-12 uur, niet meer dan 15 uur
Levensduur van de batterij: 1-2 uur wanneer volledig opgeladen
gewicht - 13kg

Elektrische Vespa kinderscooter is het kado voor de kleine scooter fans onder ons. Bestel nu!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen