• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische kindermotor EG - rood

€219,95
Is jouw zoon of dochter een echt motor fan? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Baby en Kinderwereld vind je een leuk assortiment elektrische kindermotoren.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Elektrische kindermotor EG - rood

Elektrische kindermotor EG

Is jouw zoon of dochter een echt motor fan? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Baby en Kinderwereld vind je een leuk assortiment elektrische kindermotoren. Wat dacht je van deze fraaie kindermotor, die zeker voldoet aan de vereisten van zowel de kleine bestuurder als zijn ouders. Wat onderscheidt deze kindermotor van de rest? Sensationeel, sportief silhouet, opvallend kleurenschema en innovatieve oplossing, die het voertuig van stroom voorziet met een batterij.

Deze kindermotor heeft details die hem een sportief karakter geven. Het geheel ziet er te gek uit - jouw kleine biker zal deze motorfietsen helemaal te gek vinden. Ten eerste, iedereen zal aandacht besteden aan het uiterlijk en kijken naar de bouw van deze EG kindermotor. De 6V-batterijmotor met licht- en geluidseffecten zal jouw kinderen tijdens het rijden een geweldig avontuur bezorgen.

De motorbike is perfect zijn voor alle kinderen die nog niet zelf kunnen rijden ivm het houden van hun balans. Het onderhoud van de motorbike is heel eenvoudig - het is genoeg voor een jonge bestuurder om gemakkelijk plaats te nemen op de stoel, de START-knop in te drukken, geplaatst in het midden van de kindermotor en dan op de rechtervoet van het gaspedaal te drukken. Klaar, nu kan hij er vandoor gaan! Het stoppen van het voertuig is net zo eenvoudig - wanneer jouw kind zijn voetje van het gaspedaal trekt zal de kindermotor stoppen. Het is een heel eenvoudige en veilige oplossing.

De constructie van de motor, zijn gemaakt van een speciaal, bestand tegen frequent rijdend plastic. Brede wielen hebben een vernieuwde structuur, waardoor de peuter zijn motorfiets niet alleen op een recht, glad oppervlak kan berijden. Een hoorn en een muziekpaneel zijn een geweldige leuke verrijking, waardoor jouw kind met zijn favoriete melodieën op de achtergrond kan reizen.

De kindermotor is volgens de instructies van de fabrikant bedoeld voor alle bestuurders vanaf 3 jaar. Deze motor is erg veilig, wat nog wordt benadrukt door het CE-certificaat, dat een bevestiging is dat het voldoet aan de strenge eisen van de Europese Unie. De kindermotor van jouw kind is gemaakt van duurzaam, solide en bovenal gecertificeerde materialen van de hoogste kwaliteit, die in combinatie met de prestaties met aandacht voor detail garant staan voor een lang en comfortabel plezier. Wordt geleverd met een handleiding die de zelf assemblage van alle elementen vergemakkelijkt.

 

MATERIAAL

Hij is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar met een gewicht tot 25 kg. Het heeft een comfortabele, brede stoel, plastic, brede wielen, een bedieningspaneel met knoppen die licht en geluidseffecten veroorzaken. Het pedaal wordt gebruikt om te rijden en te stoppen, en de rijrichting wordt gewijzigd met behulp van de knoppen op het paneel. Rijke kleuren zullen alle kleine motorliefhebbers tevreden stellen.


TECHNISCHE DATA

6V-batterijmotor met licht- en geluidseffecten
voor kinderen van 3 tot 6 jaar met een gewicht tot 25 kg
een comfortabele, brede stoel, plastic
brede wielen
een bedieningspaneel met knoppen voor licht en geluidseffecten

gewicht: 12,5kg / 15,5kg
hoogte van de voetsteunen tot de zitting: 33 cm
lengte: 102cm
Hoogte: 74cm
breedte van het stuur: 40cm
breedte van de wielen: 46cm

Elektrische kindermotor EG is het kado voor de kleine bikers onder ons. Bestel nu!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen