• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische kindermotor - blauw

€129,95
Is jouw zoon of dochter een echt motor fan? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Baby en Kinderwereld vind je een leuk assortiment elektrische kindermotoren.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Elektrische kindermotor - blauw

Elektrische kindermotor 

Is jouw zoon of dochter een echt motor fan? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Baby en Kinderwereld vind je een leuk assortiment elektrische kindermotoren. Wat dacht je van deze fraaie kindermotor, die zeker voldoet aan de vereisten van zowel de kleine bestuurder als zijn ouders. 

Deze kindermotor heeft details die hem een sportief karakter geven. Het geheel ziet er te gek uit - jouw kleine biker zal deze motorfietsen helemaal te gek vinden. Ten eerste, iedereen zal aandacht besteden aan het uiterlijk en kijken naar de bouw van deze kindermotor. 

De motorbike is perfect zijn voor alle kinderen die nog niet zelf kunnen rijden ivm het houden van hun balans. Het onderhoud van de motorbike is heel eenvoudig - het is genoeg voor een jonge bestuurder om gemakkelijk plaats te nemen op de stoel, de START-knop in te drukken en dan met de rechtervoet van het gaspedaal te drukken. Klaar, nu kan hij er vandoor gaan! Het stoppen van het voertuig is net zo eenvoudig - wanneer jouw kind zijn voetje van het gaspedaal trekt zal de kindermotor stoppen. Het is een heel eenvoudige en veilige oplossing.

De constructie van de motor, zijn gemaakt van een speciaal, bestand tegen frequent rijdend plastic. Brede wielen hebben een vernieuwde structuur, waardoor de peuter zijn motorfiets niet alleen op een recht, glad oppervlak kan berijden. Een hoorn en een muziekpaneel zijn een geweldige leuke verrijking, waardoor jouw kind met zijn favoriete melodieën op de achtergrond kan reizen.

De kindermotor is volgens de instructies van de fabrikant bedoeld voor alle bestuurders vanaf 3 jaar. Deze motor is erg veilig, wat nog wordt benadrukt door het CE-certificaat, dat een bevestiging is dat het voldoet aan de strenge eisen van de Europese Unie. De kindermotor van jouw kind is gemaakt van duurzaam, solide en bovenal gecertificeerde materialen van de hoogste kwaliteit, die in combinatie met de prestaties met aandacht voor detail garant staan voor een lang en comfortabel plezier. Wordt geleverd met een handleiding die de zelf assemblage van alle elementen vergemakkelijkt.

 

TECHNISCHE DATA

Motor aangedreven door een 6V-batterij,
breed stabiel wiel met een antislipband.

- geluidspaneel heeft knoppen voor het inschakelen van liedjes, melodieën, lichten aan de voorkant, hoorn, USB-ingang, SD / TF-ingang, mini-aansluiting
- voeding: 6V 4.5Ah batterij
- 6V-motor, 14000 omw / min - lader 110 / 240V (invoer) en 6V / 500mA (uitvoer) inbegrepen
- thermische beveiliging tegen overbelasting van het voertuig
- rij op het rechter achterwiel
- versnellingen: vooruit, achteruit, stop
- aan / uit-schakelaar - brandt wanneer ingedrukt, het geluid van de motor wordt gestart, de knipperlichten aan de voorkant worden ingeschakeld
- gaspedaal in de voetsteun
- maximale belasting van 25 kg
- een product bedoeld voor een kind ouder dan 3 jaar

Afmetingen van het voertuig: lengte 82cm, hoogte 47cm, breedte 42cm
zithoogte: 33 cm, van voetsteun tot zitting 22 cm
wieldiameter: 24cm
voertuiggewicht: 4.8

Deze leuke Elektrische kindermotor is het kado voor de kleine bikers onder ons. Bestel nu!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen