• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische kinderauto met accu - Mercedes SL400 roze

1 / 2
€239,95
De Mercedes SL400 is een voertuig dat zeker de aandacht van alle voorbijgangers trekt. Het zal interesse wekken in zijn sensationele, kleur, evenals een constructie die lijkt op een full-size voertuig.
Levertijd 3-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Elektrische kinderauto met accu - Mercedes SL400 roze

Elektrische kinderauto met accu - Mercedes SL400

De Mercedes SL400 is een voertuig dat zeker de aandacht van alle voorbijgangers trekt. Het zal interesse wekken in zijn sensationele, kleur, evenals een constructie die lijkt op een full-size voertuig. Het model gemarkeerd met het logo van het merk, een karakteristieke drievoudige ster, is een van de meest herkenbare: wij vinden het een geweldig voorstel voor alle jonge supporters van duizelingwekkende snelheid, kracht en design.

De kinderauto heeft vele voordelen - vooral de kleuren, die zeker het hart van elke jongen en meisje zullen stelen, evenals de constructie geïnspireerd op de Mercedes SL400-versie voor volwassen bestuurders. De karakteristieke elementen van het voertuig in kwestie is een modern, gestroomlijnd ontwerp, met gemarkeerde spierribbels die door het masker lopen, wat het voertuig een sportief karakter geeft. Een charmante cabriolet is een zeer esthetisch model - een groot voordeel van het ontwerp is een grill met een glanzende vulling en een Mercedes-logo, dat een fantastische aanvulling is. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de voorspoiler, slanke LED-koplampen, het verhogen van het niveau van veiligheid en zichtbaarheid, evenals kieuwen die typisch zijn voor SL-modellen, die een innovatieve decoratie vormen.

De kinderversie van de SL400 heeft een originele fabrikant licentie, die grotendeels verantwoordelijk is voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en het niveau van reproductie van het voertuig voor volwassenen. De auto is gemarkeerd met het Mercedes-Benz-logo, dat wil zeggen een driespaaks ster - dit detail is op vele centrale plaatsen geplaatst, waaronder op de motorkap, de grill, het achtergedeelte van het kindervoertuig, het stuurwiel of glanzende, zilveren wieldoppen. We denken dat dit supplement zowel kleine bestuurders als hun ouders zal aanspreken. Wie van ons droomde er niet van om als kind achter de besturing van zijn eigen Mercedes te kunnen zitten?

Gezonnebaad in een gedurfde tint van de Mercedes SL400 verbergt zich onder zijn "masker" combinatie van de beste componenten. Twee 45W-motoren, evenals een 2x6V4.5Ah-batterij in combinatie met een automatische transmissie staan garant voor fantastisch plezier voor elke peuter. De snelheid die een kleine bestuurder kan behalen, is van 3 tot 5 km / h - het model is uitgerust met drie snelheden, zodat iedereen het tempo van zijn rit kan kiezen. Volgens de aanbevelingen van de fabrikant is het gepresenteerde model bedoeld voor alle kinderen vanaf 3 jaar, met een maximaal gewicht van 30 kg. We hebben echter een geweldig alternatief voor jongere broers en zussen - de 2.4G-piloot, met behulp waarvan de ouders het kindervoertuig kunnen besturen en de peuter een enorme dosis emoties kunnen bieden. De afstandsbediening in de set is een interessante oplossing met veel voordelen: ouders kunnen de snelheid en rijrichting kiezen en zo nodig een noodstop starten.

In de Mercedes voor kinderen is er een brede, comfortabele bank met een hoofdsteun van zwart eco-leer en vijfpuntsgordels. Vlak voor de stoel bevindt zich een ergonomisch gevormd draaibaar stuurwiel, waarvan de afmetingen zijn aangepast aan de handen van kinderen van meerdere jaren oud. Er zit een hoorn op en een muziekknop die vrolijke geluiden activeert. Het is niet alles. Verlicht dashboard is een imitatie van klokken en indicatoren die de indruk wekken dat de peuter een echte auto bestuurt. Een groot gemak is de indicator voor het opladen van de batterij, waarmee u de staat ervan kunt regelen, evenals een FM-radio met USB- en MP3-ingang, zodat elke bestuurder naar het ritme van zijn favoriete nummers kan reizen. Alle elementen zijn gebaad in zwart, wat geweldig is met roze.

Ondersteuning voor het kind SL400 is heel eenvoudig. Het volstaat om op de START-knop naast het stuurwiel te drukken om geluiden te horen die doen denken aan de werking van de motor, vergezeld van LED-lampjes, en wanneer het gaspedaal wordt ingedrukt, bewegen - zodat de peuter zijn auto zelf kan stoppen, alles wat hij heeft doen is zijn voet van het pedaal te halen. Het voertuig voor de batterij is gemaakt van de beste kwaliteit materialen, waardoor het is gemarkeerd met het CE-certificaat. De batterijversie van de kinderauto is verpakt in het originele karton, de montage is snel en eenvoudig - het is ongeveer 30 minuten.

 

TECHNISCHE DATA

Motor: 2x45W
Batterij: 2 x 6V4.5AH
Versnellingsbak: automatisch, 3 snelheden
Afmetingen: 110 cm x 64 cm x 48 cm
Max. Snelheid: 3-5 km / h
Rijklaar gewicht: 13kg
Max. Belasting: 30kg
Oplaadtijd: 8 uur
Gebruiksduur: 1-2 uur (uren)
Rem: automatische rem na het loslaten van het gaspedaal, noodrem van RC


MATERIAAL

Zitting: Eco leer
Wielen: zacht (EVA)
Afstandsbediening: 2.4G, snelheidsregeling met 3 snelheden
Lichten: koplampen, dashboard
Audio: MP3, USB, microSD

Laat de droom van je kind werkelijkheid worden met deze trendy elektrische kinderauto met accu Mercedes SL400!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen