• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische 2in1 babyschommel Rock

€159,95
Wat een leuk 2in1 wipstoeltje! Dit is een comfortabel wiegje en wipstoeltje in 1. Een innovatief product met vele mogelijkheden. Ideaal voor jouw baby.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Elektrische 2in1 babyschommel Rock

Elektrische 2in1 babyschommel Rock

Wat een leuk 2in1 wipstoeltje! Dit is een comfortabel wiegje en wipstoeltje in 1. Dit innovatieve product is voorzien van een leuke stoel, een muziekmobiel, een rocker die de baby kalmeert met zachte wieg bewegingen, en een matrasje met opstaande randen wat zorgt voor een veilige en knusse omgeving.

 

3-in-1

Dit wipstoeltje kan op 3 manieren gebruikt worden, afhankelijk van de leeftijd van je kind. Van 1 tot 3 maanden is het een knus wiegje met muziekmobiel waarin je kleine heerlijk tot rust kan komen. Van 3 tot 6 maanden kan het gebruikt worden als wipstoeltje met muziekmobiel. Je kind kan naar de speeltjes
aan de muziekmobiel grijpen voor extra veel plezier! Van 0 tot 6 maanden kun je hem gebruiken voor de voeding van je kindje. Ook als je kind last heeft van reflux kun je hem of haar in deze positie perfect voeden.

 

Voordelen:

Gemakkelijk om te zetten in comfortabele wieg
Rustgevende bewegingen wiegen jouw baby in alle 3 de verstelbare posities
Instelbare kap zorgt voor een serene, gezellige omgeving
Zachte pad met verhoogde randen biedt veel comfort
Leuk muzikaal speelgoed amuseert baby's terwijl ze in de wieg liggen, het stimuleert hun zintuigen en moedigt hen aan hun grijpvaardigheden te oefenen
Gepatenteerd product

 

Leeftijd Tips:

1-3 maanden
Slaap is belangrijk voor de ontwikkeling van baby's. Laat je baby genieten van de zachte wiegende beweging van dit 3-in-1 wipstoeltje-wiegje terwijl hij/zij naar het muzikale elektronische speelgoed staart.

3-6 maanden
Beweeg het hangende elektronische speelgoed op de juiste afstand van de handjes van je baby, zodat wanneer ze hun handje opsteken, ze het speeltje kunnen aanraken of het later gemakkelijk kunnen vastpakken.

1-6 maanden
Ongeveer een vijfde van alle baby's heeft buikkrampjes. De trilbewegingen van het 3-in-1 wipstoeltje-wiegje kunnen het onvolgroeide spijsverteringsstelsel van baby's helpen en hun ongemak verzachten.

 

Eigenschappen:

3 standen (wieg, wipstoeltje en voedingspositie)
Maak in een handomdraai van het wiegje een wipstoeltje
Schommelbewegingen in alledrie de posities mogelijk
Met trilfunctie
Matras met opstaande randen voor een veilige en knusse omgeving
Inclusief mooie muziekmobiel met leuke speeltjes en verstelbare arm
Exclusief 3x AAA batterijen voor de muziekmobiel
Exclusief 1x C batterij voor de trilfunctie
Geschikt vanaf 0 maanden tot max. 9 kg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen